Archive for 8 iunie 2011

Task Kreed, Limpid & Gion @ Obey 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Nonexistent People 001 – Official Launch Party

Nutation Records prezinta lansarea primului album: Task Kreed – Nonexistent People 001!
Dupa patru ani de munca, patru ani de petreceri, patru ani de promovare a fenomenului underground techno in Romania, pentru Task Kreed a venit momentul ca aceste eforturi sa fie rasplatite prin lansarea albumului de debut.
Continuand seria de petreceri inceputa anul trecut, Obey Club va gazdui ceea ce se doreste a fi o noapte memorabila.

Persoanele responsabile de „haos” sunt:

Gion (11:00 pm – 12:00 pm)
Limpid (12:00 pm – 1:30 am)
Task Kreed (live-act) ( 1:30 am – 3:00 am)
Task Kreed & Limpid & Gion ( 3:00 am – 6:00 am)

Persoanele responsabile cu dansatul pana a doua zi:

• sunteti voi!

Eveniment organizat de ATCVR si Nutation Records cu sprijinul
Mediatarget si AMGroup.

Intrare: 10 ron

INFORMATII DESPRE ALBUM
__________________________________

Task Kreed – nonexistent people 001

Lansat de: nutation records
Catalog: NUA 001
Data de lansare: iunie

pre ascultare:
http://soundcloud.com/task_kreed/sets/task-kreed-nonexistent-people

Hooverphonic @ Fratelli Studios 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Events prezinta Hooverphonic live, pe 10 iunie, la Fratelli Studios! Trioul belgian revine in Romania in aceasta vara, in formula Alex Callier, Raymond Geerts si Noémie Wolfs, in cadrul turneului de promovare pentru ultimul lor album, „The Night Before”.

Muzica Hooverphonic refuza oricare incadrare. Trupa si-a extins repede stilul spre punctul in care nu mai poate fi inclusa in nici un gen muzical. De la trip-hop-ul de pe albumul lor de debut, „New Stereophonic Sound Spectacular” (1996) la fusion-ul electro de pe „Blue Wonder Power Milk” (1998), sau la aranjamentele acustice de pe „The Magnificent Tree” (2000), sound-ul trupei este intr-o continua evolutie. Hituri precum Eden, Mad About You, 2 Wicky, Vinegar and Salt sau coverul dupa Skake The Disease al celor de la Depeche Mode au rulat intens la posturile de radio si televiziunile muzicale romanesti. Melanjul aranjamentelor la chitara cu elemente new-wave si synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumusete seducatoare, ce genereaza dependenta.

Single-ul „The Night Before”, lansat la sfarsitul anului trecut, in octombrie, a constituit primul pas al trupei alaturi de solista actuala, Noémie Wolfs. Albumul cu acelasi nume a fost lansat in noiembrie, si a castigat discul de platina in Belgia, tara natala a trupei, la scurt timp dupa lansare.

Hooverphonic are la activ sapte albume de studio – „A New Stereophonic Sound Spectacular” (1996), „Blue Wonder Power Milk” (1998),  „The Magnificent Tree” (2000), „Hooverphonic presents Jackie Cane”(2002), „No More Sweet Music” (2005), „The President of the LSD Golf Club” (2007), The Night Before (2010) si unul live, „Sit Down and Listen to Hooverphonic (2003)”, precum si o compilatie de single-uri „Singles ’96 – ’06” (2006). Muzica lor a stat mereu aproape de ecranul cinematografic. “2 Wicky” a aparut in numeroase filme ( „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „Stealing Beauty”). Piesa a fost de asemenea folosita pentru coloana sonora a serialului „Entourage”.  „Eden” a figurat pe soundtrack-ul continuarii „I Still Know What You Did Last Summer” si al serialului „La Femme Nikita”.

Biletele, la pretul de 110 lei (in ring) sau 180 lei (pe podium, cu loc la masa) pot fi achizitionate in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas si prin intermediul site-ului http://www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Drumsound, Bassline Smith & Bare Noize @ Arenele Romane 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Vineri, 10 IUNIE 2011
Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

arena dnb summer fest 2011
DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK) + BARE NOIZE(UK)

Vineri, 10 iunie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a doua editie a arena dnb summer fest. Evenimentul ii va avea ca invitati principali pe legendarii producatori de dnb si dubstep DRUMSOUND & BASSLINE SMITH si pe spectaculosii producatori de dubstep BARE NOIZE. In plus vom avea o expozitie pregatita impreuna cu prietenii de la COMICS (http://www.revistacomics.ro/) , un concurs de graffiti desfasurat in parteneriat cu BOARDER’S (www.boardersshop.ro), un colt in care veti descoperi Slacklining-ul alaturi de cei care au adus acest sport in Romania (http://slacklining.ro/) si un mini traseu de Parkour construit si dovedit de baietii de la Traceurs (http://www.traceurs.ro/).

Muzical noapte va fi completata de Dj SNOW & MC AGENT, MIGHTY BOOGIE si WEAPONS GRADE. La visuals baietii de la Vedem si Plus.

Scena de drumandbass nu ar fi ceea ce este astazi daca Drumsound & Bassline Smith nu ar fi existat. Bassline Smith este unul din cei care au pornit totul, cariera lui incepand in anii ’80. In 1998 i-a intalnit pe Drumsound, moment din care au inceput sa produca impreuna, si-au lansat propria casa de discuri, Technique Recordings (in 2009 a implinit 10 ani de existenta) si au luat cu asalt ringurile de dans din toata lumea, de la petreceri de club pana la scene de festival cum sunt Glastonbury sau Sanctuary.

In 2004 au urcat pe primul loc in tipurile britanice cu piesa Odyssey, piesa care a fost declarata ca fiind imnul ringurilor de dans din acelasi an de catre Mixmag. Au continuat cu piese lansate la cele mai importante case de discuri din scena, printre care Ministry of Sound, V Recordings, Good Looking Records sau Prorotype Records.
In 2011 ii gasim din nou in varful topurilor muzicale britanice cu piesa “Freak”, dar si intr-un moment in care iau cu asalt scena de dubstep cu de remixuri la propriile piese dnb.

Ollie Pile si Daniel Brown sunt calamitatea electronica numita Bare Noize, un proiect concentrat pe evolutia muzicala si fortarea limitelor traditionale din scena de dubstep. Au inceput cu remixul la piesa Proxy – “Dance In Dark” in 2009 si a continuat cu releaseul “Filthy Lummox”. Au urmat remixuri sau colaborari cu Skrillex, Skrein, M’Black sau Foreign Beggars. In 2011 ii gasim ca reprezentanti ai label-ului Buygore, electrizand multimi la petreceri in toata lumea si pregatiti pentru intalnirea cu scena bucuresteana de muzica de dans underground.

Totul se va desfasura in aer liber sau daca ploua vom avea cortul obisnuit, dar fara partile laterale.

Intrare:
20 LEI
in avans la Boarder’s (http://eshop.boardersshop.ro/)

30 lei
la poarta (portile se deschid la ora 20:00)



Machinedrum @ Tete-a-Tete 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Post R&B, post house, post dubstep, post hip-hop etc. Machinedrum e dincolo de orice eticheta pusa de revistele care ii lauda piesele.
Chestionabil aduce la Bucuresti unul din live-urile despre care se se tot vorbeste pe la colturi, dar pe care putini l-au vazut.

Travis Stewart aka Machinedrum este un brooklynez versat in toate directiile contemporane din R&B, hip-hop hibrid, IDM si bass music, asa cum label-urile la care a scos: LuckyMe, Planet Mu si Hotflush (si ca parte a duo-ului Sepalcure), o dovedesc. Travis a preluat ce e mai interesant din productiile Neptunes, nu a neglijat ”greaua mostenire” Autechre si acum, in noul sau album, foreaza inventiv in noul teritoriu footwork devenit peste noapte ”trend du jour”.

Vom vedea pe 10 iunie ce-i poate drum machine-ul.

http://www.machinedrum.net/

presented by Burn Studios

22:30

Minus
Machinedrum LIVE
Khidja

Tete a Tete, Parcul Herestrau

18+
intrare : 25 lei

Manki’n Stieb, Amon & Phlo @ The Ark 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Vineri 10 iunie, The Ark Club te asteapta la :
FUNKY BREAKS TEQUILA!!

Funky Breaks Music & Mash-ups cu : Manki & Stieb, Amon si Phlo!

Tequila special menu la bar !

Gescu & Tulbure @ La Mansarda 10.06.2011

iunie 8, 2011

null

Pentru cine nu e suficient de adanc infipt in fenomen, click to play!

Gescu: http://soundcloud.com/gescu/gescu-b2b-piticu-sw9

Tulbure: http://soundcloud.com/fsob005_tulbure/fsob005-tulbure

Preturile la bar sunt decente, locatia neplictisitoare si intrarea e libera.

VINERI! De la 23:00 pana cand o fi cazul…

Ritualz @ Control 09.06.2011

iunie 8, 2011

null

Descris in The Line of Best Fit ca „pairing snowblind, disordered haze with thundering low-tones, you hear Wolf Eyes, Portishead and Lil Jon in the same space, crushing the pretenses that divide influence”, artistul mexican de witch house RITUALZ (aka †‡†) va concerta in data de 9 iunie in Control Club.

RITUALZ (†‡†) – DISARO // ROBOT ELEPHANT RECORDS
http://ritualz.bandcamp.com/
http://ritualz.tumblr.com/

In deschidere:

Montgomery Clunk – Error Broadcast

http://www.myspace.com/monteebeats
http://soundcloud.com/montgomery-clunk
http://error-broadcast.com/index.php/collective/index/name/Montgomery+Clunk/id/48

Intrare: 20 lei

††††††††††††††††††††††††††††††††

RITUALZ, aka †‡†, is an occult-inspired electronic music project started in mid 2010. With a lifetime of musical influences ranging from industrial to black metal to hip-hop and noise to 90s dance, RITUALZ spawns dark dance music that has been described as Ibiza-ready… if Ibiza was ready for something so influenced by drone music.

Val Laville, Azteca, Oliviu, Deysa, Marika, Moonsound & Greeg @ Expirat & Other Side 08.06.2011

iunie 8, 2011

null

Miercuri 8 iunie
Expirat & OtherSide
Selectro
Azteca, Oliviu & Deysa DJane
Val LAVILLE (Vali Barbulescu),
Marika, MoonSound & Greeg
ora 23.00