Cassy @ Kristal Glam Club 29.03.2014

null

Kristal Glam Club presents Cassy Britton – 29 Martie 2014

Incheiem luna Martie cu un line-up feminin de exceptie, format din Cassy si Alexandra (Sunrise). O seara in care „dansul” este cuvantul cheie – put on some comfy shoes.

INTRARE 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
GUESTLIST VALABIL PANA LA ORA 1
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Cassy Britton si-a format stilul de DJ si producator de-a lungul ultimei decade, prin atentia pentru detalii si pasiunea pentru muzica.
Aceasta a descoperit „puterea sunetului” in Viena, prin studii aprofundate ale muzicii si influentelor clasice ce se regasesc in frumoasa capitala. Cassy si-a dezvoltat iubirea pentru arta, trecand de la muzica spre teatru si actorie, insa a revenit la prima ei iubire.

Scena dance a luat amploare, iar Cassy a dorit sa faca parte din aceasta miscare, primul ei contact fiind ca si vocalista pentru Elin aka Autorepeat pe „Music takes me higher”. Din acel punct, producatorul si DJ-ul Electric Indigo i-a devenit mentor si a urmat tranzitia spre cariera de DJ.

Dupa gig-urile de debut din viena si Munich, Cassy l-a intalnit pe Dave the Hustler, marcand colaborarea acestora pentru Mental Groove. In acest timp l-a cunoscut si pe Luciano, fiind co-producatoare a piesei „La Ondita” de pe albumul artistului „Blind Behaviour”.
Britton s-a mutat la scurt timp in Berlin, in 2003, pentru a-si dezvolta skill-urile, urmand perioada de DJ rezident la Panorama Bar, ce i-a certificat pozitia in ierarhia DJilor.

Ca si producator, aceasta se poate mandri cu multe colaborari alaturi de Steve Bug, Ricardo Villalobos, Luciano, DJ Elin, Dave The Hustler, Mathew Jonson si Swayzak.; dar si colaborari cu label-urile Playhouse, Perlon, Ostgut Ton si Cocoon.

Stilul eclectic pe care il abordeaza Cassy oscileaza intre house si techno, cu o urma de traditionalism Vienez, continuand sa foloseasca vinilurile in gig-urile sale, fara a ramane in urma cu tend-urile actuale si multitudinea de sunete noi, avand intotdeauna piesele potrivite atat pentru gig-uri mai mici si intime, cat si pentru festivaluri mari.

In lumea dominata de baieti din cadrul Sunrise, Alexandra se diferentiaza prin stilul ei energic si feminin pe scena muzicala din Romania. Asemenea lui Cassy, Alexandra nu are nu stil muzical definit, iar dragostea pentru viniluri ii ofera varietatea si sunetul pe care le iubeste – de la Zip la Herbert, de la [a:rpia:r] la jazz, muzica nu are limite pentru Dj-ita noastra.

Debutul ca si DJdin 2009 s-a petrecut la petrecerea Wicked Sound din Mash-up – Bucharest, unde a fost opening-act pentru Kozo si Cezar. De atunci, Alexandra a mixat alaturi de Zip, Rhadoo, Petre Inspirescu, Cassy, Vera, Valentino Kanzyani, Thomas Melchior, DJ Qu, Masomenos, Abelle, DJ W!ld, Eva Maria, Martine si desigur, colegii ei din Sunrise.

LINE-UP

CASSY
soundcloud.com/cassybritton

ALEXANDRA
soundcloud.com/whateveristic

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: