Clive Henry @ Kristal Glam Club 22.03.2014

null

Kristal Glam Club presents Clive Henry – 22 Martie 2014

Cu siguranta sunteti multi cei care va amintiti cu placere de ultima vizita a artistului la Kristal. Din acest motiv repetam impreuna experienta unei petreceri explozive in 2014! Un nou an, o noua invitatie la auditie!

INTRARE 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
GUESTLIST VALABIL PANA LA ORA 1
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Clive este unul dintre artistii britanici ce a facut parte din West London House Mafie in formula initiala, dar este in speta cunoscut datorita experientei DC10 la care a fost rezident.
Acesta si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica la mijlocul anilor `80 cand muncea dupa orele de curs pentru a-si cumpara viniluri, in special electro/hip hop – gen ce l-a abordat initial la inceputul carierei sale.
In 1988 a luat contact cu noul val muzical de acid house prin Rocky si Diesel din Xpress2. Acestia i-au influentat traiectoria muzicala, pana cand Clive Henry a inceput sa aiba gig-urile proprii, mai intai in Londra, urmand restul Marii Britanii.
10 ani mai tarziu a pus bazele label-ului Low Pressing impreuna cu Justin Drake, care a ajuns sa ii fie partener in productie la Peave Division.

Dupa succesul din Regatul Unit, a urmat Ibiza, unde dupa o seara de petrecere la Space, a „descoperit” after party-ul Circo Loco la DC10, intr-o luni dimineata. A urmat decizia de a fi rezident in faimosul club, ce i-a atras un contract cu Crosstown Rebels, in special datorita lui Damian Lazarus.
Urmatoarele colaborari cu Jamie Jones si Dyed Soundorom i-au subliniat statutul de producator de succes. Noul sau mix Rebel Rave pentru Crosstown Rebels va fi disponibil incepand cu luna August.
In general, Clive este DJ-ul preferat la petrecerile Circo Loco din Ibiza, MuMu din Liverpool, Kubicle din Londra, Droog din LA si evenimentele din toata lumea, Crosstown Rebels.

CLIVE HENRY
https://soundcloud.com/clive-henry

MAHONY
https://soundcloud.com/mahonydj

❆❆❆

► Pentru acreditari presa, parteneriate media si sponsorizari: alexandra@clubkristal.ro

Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34
✆ TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: