Matthias Tanzmann @ Kristal Glam Club 21.02.2014

null

Kristal Glam Club presents Matthias Tanzmann – 21 Februarie 2014

Un artist complet ce ne-a incantat de fiecare data cu muzica sa, Matthias revine in Romania, la Kristal Glam Club cu forte proaspete in 2014.

INTRARE 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
GUESTLIST VALABIL PANA LA ORA 1
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Matthias Tanzmann si-a inceput cariera de DJ si producator la mijlocul anilor ’90 in Leipzig, la clubul Distillery. Chiar din primii ani de activitate pe scena muzicii electronice, a reusit sa produca primul sau release „Gamat 3000” cu Daniel Scholz, la Dessous Recordings; acesta a fost urmat rapid de release-uri la Freude Am Tanzen, Lo-Fi Stereo si FM Musik.

In anul 2000 a fondat Moon Harbour Recordings, un label ce a devenit cunoscut foarte repede, fiind deja asimilat cu deep-house-ul si tech-house-ul de calitate, producand multe dintre release-urile lui Matthias, precum si cele ale urmatorilor artisti, likes of Luna City Express, Marlow, Martinez si Dan Drastic. In 2006 a lansat label-ul Cargo Edition, unde puteti gasi release-uri in mod constant de la Michael Melchner, Ekkohaus, Markus Schatz, Sven Tasnadi, Vera si Juno6.

Succesul ambelor case de productie si explozia carierei lui Matthias Tanzmann ca DJ, au fost o incununare a muncii si viziunii acestuia, fiind invitat in cluburi din toata lumea si festivale importante. Un factor important al succesului sau a fost si perioada ca si rezident la petrecerile Circoloco din DC10, Ibiza incepand cu 2007.

Cu toate gig-urile din intreaga lume, label-urile pe care le conduce si relese-urilel lui celebre, Matthias a remixat piese pentru artisti ca Moby, 2000 and one, Josh Wink si Booka Shade.

LINE-UP:

MATTHIAS TANZMANN
(Moon Harbour)
http://www.moonharbour.com/
https://soundcloud.com/matthias-tanzmann

PRIKU
(Sunrise)
https://soundcloud.com/priku_ro

ARAPU
(Sunrise)
https://soundcloud.com/djarapu

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: