Danaga, AltOm & Ufe @ Colectiv 22.02.2014

null

„Trecură de încă o uşă, apoi de alta şi de o alta. Erau uşi la fiecare douăzeci de paşi acum, pe coridor, şi pe toate scria câte ceva, iar dindărătul unora dintre ele veneau zgomote ciudate, ca nişte zăngănituri, şi arome delicioase răzbăteau pe găurile cheilor şi, câteodată, jeturi minuscule de abur colorat ţâşneau pe sub uşi. Joe şi Charlie pe jumătate mergeau, pe jumătate alergau, ca să ţină pasul cu domnul Wonka, însă izbuteau să citească ce scria pe unele dinuşile pe lângă care treceau. Pe una scria: „PERNE COMESTIBILE DIN BEZEA”— Dar, domnule Wonka, întrebă neliniştit Charlie Bucket, va mai putea Violet Beauregarde vreodată să danseze după ce a mestecat guma specială sau va rămâne afină pentru totdeauna?— O să-i scoată sucul în doi timpi şi trei mişcări! declară domnul Wonka. O s-o rostogolească în storcătorul de fructe şi, de-acolo, o s-o scoată slabă ca o scoabă! Dar lăsați-o pe Violet, avansați vă rog!”

Violeta Africana ft. Willy Wonka

Să vorbim un pic despre Danaga și cum are n-aripi. ”Muzică electronică și cai înaripați. Daniel Aga are 35 de ani și locuiește în Cluj. Prin ’98 s-a apucat de muzică, fiind solist și chitarist într-o trupă rock. După câțiva ani și-a vândut motocicleta ca să-și ia un calculator și s-a apucat de mixat.” A făcut filosofie și un an de grafică și acum credem că e evident că e în filmul cu muzica. Recent, a vândut ”Desene pe CD-uri cu muzică gratis”. Suficient de concludent?
Povești: http://goo.gl/erxYzj
Sunete: https://soundcloud.com/danaga

Mai departe. Combinația dintre un colecționar de muzică din toate meridianele lumii și un autentic degustător de party vibes nu poate fi altfel decât ideală. Da, nu zicem nu, o să fie totul numai un dans, dar nu oricum: o să se împletească niște boogie woogie, vreo replică în portugheză și un ritm de samba când vă așteptați mai puțin… ieșind apoi către contemporaneitate prin supape mai verosimile, tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks… cine știe.

UFe, dacă ar fi după el, ar fi cel mai probabil pierdut pe undeva prin America de Sud as we speak… cât încă îl putem păstra alături de noi, ar fi ideal să îl ascultăm cum se cuvine.
AltOm, un tânăr cu hobby-uri și pasiuni precum muzica, cu care – dacă nu v-ați obișnuit încă, ar fi bine să o faceți. Îl cheamă Vlad. Trust us.

UFe

https://soundcloud.com/ufe

AltOm

http://www.mixcloud.com/altomro

Visuals: Schultz
Acces: 10 lei

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: