Simian Mobile Disco @ Palatul Ghika 31.01.2014

null

BASSWISE CREW prezintă

SIMIAN MOBILE DISCO
☢ OK Corral
☢ The Model

Prima luna a anului aduce și prima petrecere Basswise cu un nume binecunoscut printre iubitorii muzicii electronice – Simian Mobile Disco, vineri, 31 Ianuarie în București.

Spectacolul va avea loc la Palatul Ghika și va avea forma unui showcase special, acompaniat de proiecții spectaculoase. Vom avea ocazia de a dansa atât pe sunete clasice Simian Mobile Disco cât și pe cele mai recente producții ale lor. Nu vor lipsi nici piesele artiștilor și colaboratorilor preferați de SMD în ultima vreme, precum Cosmin TRG, Mike Dehnert sau Bicep.

Distracția în warm-up și în after va fi asigurată de către OK Corral respectiv The Model, cu seturi special croite pentru a asigura fluiditatea evenimentului.

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Vineri 31.01.2014 22:00
Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica, nr. 5)

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Bilete: 25 lei la intrare
Guestlist: valabil pana la ora 01:00

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

* SIMIAN MOBILE DISCO *
http://www.youtube.com/user/SMDTV

Simian Mobile Disco sunt unul dintre cele mai de succes act-uri de muzică electronică din ziua de astăzi. Surprinzător însă, James Ford și James Shaw nu au plănuit nimic în acestă direcție. Băieții au început grupul ca pe o joacă, un proiect lateral fată de gruparea lor principală din mijlocul ’00s, Simian. Dar totul a luat amploare subit o data cu turneele lungi din Statelor Unite și DJ seturile ce erau odată un hobby au devenit concerte cu normă întreagă.

Lucrurile au rămas într-o continuă agitație de atunci. Single-urile timpurii, precum „The Mighty Atom”, „The Count” și hit-ul „Hustler”, au condus la un album de debut în 2007 ”Attack Decay Sustain” la Wichita Recordings. Albumul a fost prima piesă de puzzle a succesului lor,cumulat mai târziu de track-uri ca “It’s the Beat,” “Tits and Acid” și “I Believe”.

Poate cel mai important aspect, așa a luat naștere proiectul ce avea să devină unul dintre cele mai căutate Live Act-uri de muzică electronică, o cariera celebrată de DJ și un respect meritat printre colegii lor de breaslă pentru dedicația către producția analog.

În cazul în care băieții își arătă măiestria sub un DJ set, aceștia mixează în stilul lor inimitabil, stil orientat spre ringul de dans, ce redau producții dezbrăcate de inhibații de pe label-ul lor Delicatese. Acesta nu este un proiect de simpli producători/DJ; cei doi au lansat un mix CD la Fabriclive, dețin o rezidența la faimosul club din New York ”Fixed” și au dus spectacolul lor mai departe la festivaluri din toată lumea, ca Glastonbury sau Detroit’s Movement.

Studioul rămâne totuși locul în care cei doi strălucesc cel mai tare. Motivul pentru care înregistrările lor suna atât de special provine din respectul lor pentru folosirea echipamentelor analogice. Un sistem modular pe care ei îl numesc „the Wardrobe” este cheia, dar adaugă în mod constant echipament unui studio deja supraîncărcat. Oricum, sunetul este în întregime încrezător și reunește toate influențele lor în căutarea de plăcere pur sonică.

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: