Finnebassen @ Studio Martin 01.02.2014

null

Finnebassen, unul dintre artștii internaționali extrem apreciați de către publicul din România, se reîntoarce pe 1 februarie 2014, la Studio Martin, după un an de la ultima sa prestație susținută în aceeași locație, pe care a reușit să o “aglomereze” până la refuz.

Originar din Norvegia, Finnebassen și-a început cariera muzicală în 2008. La început a fost remarcat la câteva party-uri în cluburile underground din Oslo, urmând ca mai târziu să cunoască recunoașterea internațională.

În prezent, Finnebassen se află în relații excelente cu artiști precum Blond:ish, Solomun, Hot Since 82, Alex Niggemann, Gabriel Sordo și mulți alții.

Din punct de vedere muzical, prin producțile sale a reușit să bifeze label-uri precum: Noir Music, Sleazy Deep, Supernature Records, The House of Disco Records, acestea fiind doar câteva exemple.

În 2012 release-ul “If You Only Knew” la Electronique, însoțit de remixurile “devastatoare” semnat de Matt Fear, The Mekanism și Balcazar & Sordo l-a propulsat pe Finnebassen în centrul atenției muzicii electronice. A fost momentul perfect pentru încă 2 track-uri excelente lansate la Noir Music: “Touching Me” și “Such A High!”

Warm-up-up va fi asigurat de Mano.
Credem că ți-am dat suficiente motive să nu lipsești pe 1 februarie 2014 de la Studio Martin pentru că te așteaptă o noapte excelentă cu accente de dirty melancholic house music, sub semnaturta Finnebassen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

FINNEBASSEN
https://soundcloud.com/finnebassen

☢ MANO ☢
https://soundcloud.com/djmano

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ENTRY FEE: 20 lei pâna la 00:00, 30 lei după 00:00

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: