Danaga, Rolf & Tzuc @ Eden 31.01.2014

null

Stim ca va place de mult de Danaga din Cluj, si aveti si de ce.
Ca un baiat serios ce este, a stat cuminte si a reintegrat de zor sunete din mostenirea romaneasca, mai mult sau mai putin folclorica, pana s-au pupat la fix cu sunete electonice clasice.
Asa ca va invitam la postlansarea de album „Am n-aripi”, sa se bucure si Bucurestiul. Cu desene facute de mana pe fiecare cd in parte.
Perpetuum mobile e asigurat de Rolf si Tzuc, iar VJ Oase asigura coloana vizuala a proiectiei audio.

DANAGA

Este un compozitor contemporan, pre-postmodern care imbina intr-un mod eclectic muzica electronica cu elemente traditionale si erori de calculator aka glitch-uri. Nascut din parinti ingineri electronisti ai caror stra-strabunici au fost muzicanti la curtea lui Cuza Voda, compune primul slagar de muzica electronica „Gaga gugu radio” la varsta de 2 ani cand inca nici nu stia prea bine sa vorbeasca. Din cauza oprelistilor regimului comunist, nu reuseste sa o materializeze si vinde ulterior partitura unei formatii din strainatate. Banii primiti ii depune la CEC, iar dupa revolutie isi cumpara o bicicleta pegas si un calculator Robotron KC85, de productie est-germana, pe care invata sa-l foloseasca ca instrument de percutie, lovind-ul de calorifer.

Primul sau album, Am n-aripi, este o colectie de povestiri despre omul contemporan alienat care incearca sa se gaseasca pe sine. Pentru realizarea lui a vizitat samani, care vorbeau cu pasari maiestre, a intrebat muntii, s-a intalnit cu oameni remarcabili si a colaborat cu spirite si entitati din astral dintre care am putea aminti: J. S. Bach, Mihai Eminescu, Gurdjief, Beethoven si Elodia.

http://www.soundcloud.com/danaga
http://danaga.bandcamp.com/

ROLF

http://www.mixcloud.com/rolfono/
https://soundcloud.com/agrotek

TZUC

https://soundcloud.com/tzucman

Suport 10 RON

Anunțuri

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: