Seth Troxler @ Studio Martin 28.12.2013

null

Moș Martin pres Seth Troxler w/Negru

Ho! Ho! Ho! Cu mustața răsucită Moș Martin aterizează, săniuța o parchează și în club ne vizitează. Are în desaga lui doi DJ-i cu ochi căprui cu vinyluri mii și mii, hai să le ascultăm copii! Unul e de pe la noi, Harap Alb de capitală, rupe norma la sminteală. Altul e și mai năzdravan, a zburat peste ocean, vine tocmai din Detroit să dea tonul la “colinde”. Dragilor, “ați fost cuminte“? 🙂 Dacă da, ia luați aminte. Pe 28 decembrie de vă gătiți, n-aveți cum să nu veniți, Studio Martin vă provoacă la o “nesfârșită joacă”, din braduț sar în pupitru doi domni meseriași cu discul! Negru încălzește seara, iar Seth Troxler vă dansează până în zori de dimineață.

Mereu surprinzător, magician al sunetelor, cu o tehnică extraordinară și influențe variate de la un simplu cântec de greier până la zgomotul zborului navelor spațiale sau sunetul dulce de fluier al ritualurilor voodoo, Seth Troxler râmane unul dintre cei mai inediți DJ din lume, ocupând în anul 2012 locul I, în topul Resident Advisor. Anul 2013 îl pune în fruntea clasamentului DJMAg și pe locul 5 în Resident Advisor.
Rădăcinile sale ancestrale au avut o putere de concentrare magnetică, drept urmare, Troxler a devenit capabil să creeze unele dintre cele mai bune și cele mai intuitive piese de dans de astăzi, incluzând release-uri la Spectral Sound, Wagon Repair, Crosstown Rebels, Circus Company, Items and Things, Raum…musik, FXHE, Esperanza, Leftroom și Beretta Grey.
Troxler și-a început cariera muzicală în 2002, la vârsta de 16 ani, mixând în clubul The Works din Detroit și lucrând ca vânzător în faimosul magazin de discuri Melodies and Memories. Dobândind o cultură muzicală și înțelegând curentul rave și dance, tânărul DJ american și-a format propriul label Visionquest, alături de partenerii și prietenii săi, Ryan Crosson, Shaun Reeves, și Lee Curtiss.
Fabric, Tenax, MUTEK, Panoramabar, Watergate, Robert Johnson, Club der Visionare, Detroit Electronic Music Festival, Rex Club, Fuse, Avalon, The End Up, Creamfields sunt doar câteva din cluburile și festivalurile unde Troxler bifează an de an gig-uri.
În serile reci din Detroit sau Berlin, nu de puține ori Troxler a fost văzut, în curtea casei sale, îmbrăcat într-un trening de nailon, ascultând vechile discuri Dance Mania și dansând în timp ce prepară un grătar.

Laurenţiu Stan aka Negru, impresionat de dragostea unchiului său Jonny Raducanu pentru muzica jazz, acesta a studiat pianul timp de 12 ani la liceul de artă George Enescu. Încă din 1990 a dezvoltat o pasiune pentru muzica rap, de care se simte profund legat şi în ziua de azi. A învăţat să mixeze pe nişte platane de împrumut şi cu ajutorul a mai mult de 300 de viniluri., debutând în 2006 la petrecerile after-hours din Club Gossip, unde s-a bucurat de o audienţă extrem de ridicată. În scurt timp, Negru și-a câștigat respectul celor mai cunoscuți DJ-i din lume, bifând gig-uri internaționale, printre care amintim DC10 în Ibiza pentru Circoloco.

Seth Troxler
www.residentadvisor.net/dj/sethtroxler

Negru
www.residentadvisor.net/dj/negru

Tickets: 40 RON până în ora 00:00, 50 RON după ora 00:00

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: