DJ SoFa @ Eden 27.12.2013

null

DJ soFa (LaMadameAvecLeChien – BE)
Flore (Khidja)
Dragoș RS

https://soundcloud.com/lamadameaveclechien

––––––––––––––––-

Digger profestionist și cu acte în regulă, mereu în căutare de rarități, obscurități și finețuri muzicale, care nu se găsesc pe toate drumurile, DJ soFa se auto-declară, mai în glumă, mai în serios, „vinyl victim since 1997”. Mixurile sale sunt adevărate călătorii fără centură prin muzici atât de variate încât devine o provocare doar sa încerci să-l încadrezi într-un stil anume. Nu aparține vreunui curent muzical, trend sau direcție fixă pe care să o urmeze, însă și-a format o gașcă în jurul casei sale de discuri, La Madame Avec Le Chien.

De-a lungul anilor a împărțit pupitrul cu artiști și trupe de toate națiile, însă merită să amintitm de Luke Vibert, Coldcut, Aardvarck, Danny Breaks, Analogik, Wevie Stonder, Burnt Friedmann and Jaki Liebezeit, Mike Dehnert, Mouse on Mars, Freeform, Animals on Wheels, Soul Williams, Neil Landstrumm, Regis, Egyptian Lover, MLZ, Shackleton, Dj Rephlex Records, Bo Marley, Substance & Vainqueur, Mike Dred, Ark, Rob Hall, Ovuca, Remarc, Ceephax, Errorsmith, Boxcutter, Subjex, Nautilis, 8fm, Andy Maddocks, Tim Exile, Einoma, Kelpe si altii.

Label-ul său LaMadameAvecLeChien a fost fondat in 2008, insa a fost gandit mult mai devreme (in 2004) ca o platforma artistica. LMALC lanseaza muzica electronica pe format vinil, CD și casetă, iar pana la ora actuala are in catalog 4 EP-uri, un album, doua CD-uri (compilatii) și o casetă.

––––––––––––––––-

Intrare: 10 lei

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: