Intergalactic Gary @ Eden 23.11.2013

null

Line up: Intergalactic Gary, Luger & Dragoș Rusu

Sâmbătă, 23 noiembrie, vă invităm la o noapte Intergalactic FM, în care reconstruim vibe-ul olandez în clubul EDEN, zapând prin italo disco, house, chicago house, acid și techno.

La pupitru vom avea un reprezentant de seamă al IFM, DJ-ul și producătorul Intergalactic Gary, un artist cu o tehnică ireproșabilă și o selecție muzicală inedită! Suportul local va fi asigurat de către Luger și Dragoș Rusu.

În cealaltă cameră, Emap este starul serii. Judecând după ultimele sale prestații avute prin diverse locuri din București, nu poți da greș la o petrecere cu Emap la pupitru. Dans și voie bună, la liber!

Acces: 10 lei
____________________________________________________
John Scheffer are o experiență de peste 20 de ani ca DJ, fiind și unul dintre oamenii de bază de la postul de radio Intergalactic FM. De mai bine de zece ani a intrat ca DJ în circuitul internațional și a mixat în orase precum Berlin, Barcelona, Amsterdam, Moscova, Dublin, Madrid, Glasgow, Geneva, Munich și multe altele.

Primul disc l-a lansat in 1996 (alte surse mentioneaza anul 1994) la Top Secret Records, sub pseudonimul Silverstream. Deși discografia sa nu este foarte bogată, Intergalactic Gary și-a concentrat atenția mai mult asupra DJ-ing-ului, fapt ce a dus la lansarea mai multor compilații mixate și lansate la Panama Racing și Roller Disco Records.

____________________________________________________

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, Intergalactic FM este nu doar o comunitate respectabilă de music freaks, dar mai ales, un post de radio online, împărțit în 6 canale, care-și trage seva din defunctul CBS (Cybernetic Broadcasting System), locul celui mai fin electro, disco si italo disco – prezent pe piață din 2002 până în 2008).

IFM înseamnă: MurderCapital FM (unde poti asculta frecvent techno, acid house din cel mai înverșunat și tot soiul de obscurități atent selectate si bune pentru ‘dancefloor’, electro și wave), Intergalactic Classix (o varietate impresionantă de disco, italo-disco și piese clasice), The Dream Machine (soundtrack-uri din filme celebre, ambient, scarry exatica și multe ‘ciudățenii’ de care dai exclusiv aici), Radio Galaxia (tot ce inseamna house și techno, plus extra goodies), The Garden (cu un program luxuriant de muzică ambientală și spațială) și Radio Free Robotron (loc liber pentru experimente sonice). Nu există reguli foarte strict definite pentru muzica din cele șase categorii, care sunt mai mult orientative. Unul din punctele forte ale acestui post de radio este că poți vedea autorul și titlul piesei pe care tocmai o asculți (în winamp sau iTunes, precum și pe site-ul oficial).

Anual, pe finalul lunii decembrie, Intergalactic FM difuzează IFM Top 100, o retrospectivă a finețurilor audio care s-au născut într-o perioadă de timp nedeterminată, în materie de house, techno, electro, acid, electronics, disco, italo și multe altele.

Existența postului de radio Intergalactic FM i se datorează, în primul rând, lui Ferenc van der Sluijs (aka I-f). Descris de către Fact Magazine ca „the world’s greatest DJ”, el este fondatorul și persoana care a crezut (și crede) cel mai mult în acest proiect.

Sâmbătă, 23 noiembrie, aducem vibe-ul olandez al Intergalactic FM în Club EDEN !

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: