Shlomi Aber & Federico Locchi @ Kristal Glam Club 05.10.2013

null

Kristal Glam Club, votat nr. 1 la Nights.ro Awards timp de 6 ani consecutiv, marcheaza data de 5 Octombrie cu legendarul Shlomi Aber in cadrul unei petreceri memorabile! Sound-ul vibrant va fi asigurat de cel mai bun sistem de sunet de pe piata – Funktion One!

Recunoscut pe plan international ca unul dintre DJ-I de top, artistul de origine israeliana a creat adevarate “imnuri” moderne pentru cele mai prestigioase label-uri din lume: Cocoon, Desolat, Cadenza, Ovum, R&S, Objectivity, Renaissance si Be As One Imprint, label aflat sub propria coordonare, un adevarat etalon al scenei underground. Track-uri ca Sea of Sand, After Love si Tel Aviv Garden au confirmat talentului lui Shlomi, ajungand rapid in topurile celor mai difuzate melodii si l-au propulsat pe acesta in elita DJ-ilor de top ai lumii. Piesa funky-techno Freakside, lansata sub egida Ovum Recordings si devenita ulterior trademark-ul artistului, a avut un success rasunator si i-a garantat lui Shlomi premii prestigioase ca “The Biggest Club Track” – 2007, “Producer and Track of the Year” – 2007, “Beatport`s Artist of the Year” – 2008, dar si o nominalizare la “Worldwide DJ Awards Nomination”.

Feedback-ul pozitiv si valul de aprecieri pozitive au confirmat potentialul urias al lui Shlomi Aber, iar articolul de profil DJMag descrie cel mai bine activitatea acestuia la pupitru: “Seturile lui Shlomi sunt incarcate de energie, caldura si un sound unic care te transpune in zilele bune ale muzicii electronice; este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte, ceva aflat la granita dintre house si techno. Aptitudinile sale tehnice, acuratetea si selectia muzicala te fac sa simti magia in aer”.

LINE-UP:

SHLOMI ABER

http://www.residentadvisor.net/dj/shlomiaber

FEDERICO LOCCHI

http://www.beatport.com/artist/federico-locchi/13036

http://www.residentadvisor.net/dj/federicolocchi

NUSHA

http://www.residentadvisor.net/dj/nusha

http://www.beatport.com/artist/nusha/273709

MAHONY

http://www.cyclic.ro/artist/mahony

intrare:
20 lei inainte de ora 00:00
30 lei dupa ora 00:00


Anunțuri

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: