Kate Boy @ Colectiv 28.09.2013

null

KATE BOY, cvartetul indrazneț de electro-pop din Suedia, descinde din Stockholm direct la Otopeni! Destinația este Colectiv, unde Kate și cei trei baieți care o insoțesc vor canta live. ”Northern Live” sau mai recentul ”The Way We Are” sunt doua exemple care legitimeaza pedigree-ul nordicilor in materie de muzica electronica (deși Kate e originara din Australia). Rezultatul efortului lor colectiv i-a propulsa…t la festivaluri unde au cantat in diverse combinații ecletice (The Knife, Alicia Keys, Omar Souleyman, Grimes, Bat For Lashes, Kendrick Lamar, James Blake, Ulrich Schnauss sau Fatboy Slim).

Yoon se prezinta pe 28 septembrie la Colectiv in varianta DJ set. Yoon este duo-ul autohton format din Ionuț Moraru și Victor Mihailescu in 2009. intreaga lor filosofie se bazeaza pe placerea de a face muzica electronica imbinata cu elemente acustice. Cand s-au cunoscut, Victor era proaspat absolvent al colegiului de sunet „Alchemea” din Londra și lansase piese techno, house și un album chillout experimental sub numele Victor M, Alternati-v și Platonic Scale. Ionuț compusese cateva piese care au fost punctul de pornire pentru Yoon. Astazi, activitatea sa muzicala include și realizarea emisiunii de noapte Itsy Bitsy by Night. Deosebirea stilurilor nu i-a impiedicat sa-și gaseasca o cale de mijloc, din contra, a fost folosita in concretizarea stilului Yoon, influențat de artiști ca Morcheeba, Massive Attack, Bonobo, Royksopp, Erykah Badu și Portishead.

Secuem, sau Marius Silion, este un producator roman de muzica electronica. Pe contul lui de SoundCloud se odihnesc liniștite niște remixuri, dintre care doua la piese ale Alexandrinei, unul la Björk, Alex Metric, Chase & Status, precum și cateva producții proprii, care traverseaza electronica pana la un downtempo imblanzit.

Tomma Alistar este un producator roman invaluit in mister, care urca pentru prima oara in fața publicului pe 28 septembrie. Alte detalii sunt imposibile, doza de confidențialitate este prea ridicata, prestația este prea bine.

Colectiv continua sezonul de evenimente și prin prezentarea expoziției de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țuțu. Lucrarile au fost prezentate anterior și la Noaptea Alba a Fotografiei, iar de pe 14 septembrie pana pe 13 octombrie, Colectiv gazduiește instalațiile artistului bazate pe fotografie de nud și adaugarea unui element surpriza.

intrare: 30 lei

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: