Pachanga Boys @ Control 05.04.2013

null

Red Bull Music Academy prezinta:

Static Nightclub hosted by Indie Jules and The Model – 1 year anniversary

Intrare: 20 RON inainte de 00:00 // 30 RON dupa 00:00

Sala Berlin:
PACHANGA BOYS [Hippie Dance]
INDIE JULES [Amuse Gueule]
BOGMAN

Sala mica:
THE MODEL [Gigolo / Crosstown Rebels] – 5h set
TIEFTONER

Dessagne Twins despre Pachanga Boys:

După câteva apariții umile pe complilațiile Kompakt Total și prima triologie lansată de casa lor de discuri Hippie Dance, constituite din marimbas, rime, timp și o fată misterioasă, pe nume Christine, Pachanga Boys se uită în urmă pentru a ne prezenta prmul lor album full-legth, o colecție exhaustivă a aventurilor lor de pe drumul spre iluminarea Pachanga… Dar în primul rând, vor ca tu să știi: chiar le pare rău.
Formată din Superpitcher și Rebolledo, echipa e faimoasă pentru capacitatea lor de manipulare a timpului și spațiului, balansând condimente exotice cu arome inimoase, ispitind orice rebel de modă veche să ia o gură de fericire.

Aici, câteva mărturii:
Odată, într-o zi însorită, în frumoasele meleaguri ale Mexicului, ne-am regăsit pe bancheta din spate a Pachanga Mobile. În croazieră în jurul munților Xalapa, un drum spre Bootown, un snack în Cheesetown, o pauză în Coffeetown… Aksel își pune ochelarii de soare, Robolledo dă drumu la sistemul audio superfancy… După, nu ne mai amintim nimic… Doar o experiență tripantă, hipnotizantă, printre hippie claps și vibe-uri dance. Am coborât din mașină fără să ne mai amintim propriile nume și gândindu-ne „tipii ăștia sunt oameni?”… Pachanga Boys au spus: „Chiar ne pare rău”. Dar noi am răspuns „Mulțumim… pentru tot”. – Saschienne

Când oamenii normali te văd doar pe TINE, Pachanga Boys văd DUPBLU TINE. Așa e, EU e bine, DUBLU EU e cu adevărat fantastic. Dragi Pachanga Boys, Gemenii s-au născut în era voastră și, ca un profet, o să continuăm să răspândim poveștile voastre în lume (chiar și după ce vă retrageți în Las Vigas). – Julienne & al ei Truly Fantastic Dessagne Twin din Saint – Etienne.

Dacă aș cunoaște un străin de pe altă planetă, acum, și el m-ar întreba „care este cea mai tare și năucitare muzică de pe Pământ?”, i-aș spune „ascultă asta: Pachanga Boys, We are really sorry, produs în anul douăzeci doișpe”. Și când l-aș întaâlni din nou în câțiva ani, sunt sigur că mi-ar spune „ai avut dreptate… Pachanga Boys… Un viitor posibil.” Anonim

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: