Chris Simmonds @ The Ark 31.12.2012

null

Arca, Acadeaua, punct si de la capat

Asadar, in noaptea de revelion urcam pe arca la The Ark, pe Calea Rahovei 196A, o umplem cu un numar limitat de animale, nu toti sunt pregatiti pentru Arca, si plecam intr-o calatorie de poveste peste mari si tari. La timona vom fi chiar noi, echipa Lollipop, iar in camera de comanda il veti gasi pe amiralul negru, Chris Simmonds, pregatit in apele dure din U.K, caruia i se vor alatura capitanii crucisatoarelor romanesti TBF, Kosta, Piftek,Narcis, Mihai Amatti si Valentine.

Pentru a evita raul de mare si a avea o calatorie cat mai placuta, ii aducem pe marinarii de la Exquisite Bar Solutions care va vor innenbuni simturile cu cocktail-uri colorate si bauturi din alte lumi. Si daca veti avea impresia ca va auziti numele strigat de sirenele din decor, s-ar putea sa nu va inselati, pentru ca decorul magic e realizat de Green Witch.

Va propunem sa va costumati in animalul cu care va asemanti sau cel pe care-l apreciati cel mai mult si sa veniti in Arca sa va salvati cu muzica fina si dans nebun. Fie ca sunteti tigru, leu, berbec sau taur, ghidati de zodiacul european sau de cel chinezesc, Arca va primeste fara discriminare, cu pereche sau fara.

Orice sfarsit e un nou inceput, asa ca va asteptam sa sarbatorim inceputul unui an nou cu cele mai pozitive ganduri intr-o poveste cu o arca, capitani, marinari, animale si desigur, ce mai vrea fiecare pentru el.

Line up :

Chris Simmonds

TBF

Kosta

Piftek

Narcis

Mihai Amatti

Valentine

Pret bilet:

50 Ron – pana in ora 24:00
70 Ron – dupa ora 24:00

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: