Guy Gerber @ Studio Martin 29.12.2012

null

Teoretic detaliile despre acest super party ar trebui sa aiba doar un rand. Dar cum ne simtim datori sa adaugam cateva informatii, hai sa vedem cine este Guy Gerber.

Guy Gerber este tipul de artist ajuns rara avis pe scena aceasta atat de lipsita de idei (cateodata) a muzicii electronice: productii in care primeaza melodia inaintea ritmului si live act-uri in care principalul ingredient sunt emotiile transmise publicului.

Dupa 3 ani de la debutul Supplement Records (propria casa de discuri), lanseaza track-uri la Bedrock (detinut de Digweed) si la Cocoon (Sven Vath, anyone?), unde a lansat si clasicul album (deja) Late Bloomers.

Ati crede ca utilizarea basului din chitara versus drum machine este o forma de excentrism la Guy Gerber. Ei bine, nu, este o forma de exprimare artistica, sustinuta si de artwork-ul vinilurilor Supplement Records, semnate tot Guy Gerber!

O compilatie Fabric incredibila, un loc 2 (dupa preferatul domnsioarelor, Nico Jaar) in RA Top Live Acts si multe track-uri ce pot fi catalogate cu usurinta ca puncte de reper in istoria muzicii electronice: aceasta este cartea de vizita a unuia dintre cei mai asteptati artisti in 2012 la Studio Martin: Mr. Guy Gerber (LIVE)!

Mai multe despre Guy Gerber
https://soundcloud.com/guygerber

Preturi la intrare:
20 ron inainte de 00:00 / 30 ron dupa 00:00

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: