Gojira, DJ Snow, Grid, Inflex & Mighty Boogie @ Arenele Romane 31.12.2012

null

GOJIRA ✖ DJ SNOW ✖ GRID ✖ INFLEX ✖ MIGHTY BOOGIE

31 decembrie, ARENELE ROMANE
––––––––––––––
Bratarile in avans sunt 15 lei si le gasiti la Boarder’s
––––––––––––––

Eveniment 16+

–––––––––––

Dupa un an minunat, în care i-am avut invitați pe Pendulum, Joker, Ayah Marar, Tantrum Desire, High Contrast, Logistics, S.P.Y., Delta Heavy, Fred V & Grafix, J Majik & Wickaman, Emalkay, Subscape, Sukh Knight, Jenna G, Phaeleh, Sigma, Bare Noize și Benny Page, sărbătorim ultima zi din 2012 cu un party rave-tastic. Familia arena dnb se reunește din nou de Ravelion pentru a petrece proverbiala cumpănă dintre ani cum știe mai bine – printr-un party ca la carte! Line-up-ul constă exclusiv din artiști români, un mic omagiu pe care îl aducem scenei muzicale locale.

Pe scena vor urca GOJIRA , Dj SNOW , GRID , MIGHTY BOOGIE si INFLEX . De visuals se vor ocupa baietii de la PLUS [+].

––––––––––––––

GOJIRA

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei – localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină, reușind să le aducă zâmbetul pe buze și să îi îmbie la dans. Din septembrie 2012 prezintă matinalul Pro FM, alături de Bogdan Nicolai.

––––––––––––––

DJ SNOW

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania. In cei peste 12 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase & Status, Sub Focus, Pendulum, Netsky, Camo & Krooked, Noisia, Teebee, Friction, Zinc, Commix, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Cyantific, Aphrodite, Bailey, si altii.

Seturile sale dinamice si versatile au fost ascultate pe scenele celor mai mari festivaluri autohtone: Peninsula, B’Estfest, Arena Dnb si in tari ca Bulgaria, Ungaria sau Moldova.In 2012 el promoveaza mixul „New Levels 2” alaturi de MC AGENT si emisiunea Cluj:Bass:Life

––––––––––––––

GRID

Grid vine din Sfantu Gheorghe și a început să mixeze de pe la 16 ani, încercând să ajute scena muzicală din orașul natal. Împreună cu niște prieteni, a pus bazele Tone Troopers, care organizează evenimente și se ocupă atât de muzică, cât și de visuals, pentru a propaga mișcarea în inima Ardealului. Seturile sale sunt pline de energie, cu piese ritmate și dinamice, în care predomină jump up și jungle combinate cu pasaje de dubstep. De-a lungul activității a împărțit scena cu artiști ca Sub Focus, Emalkay, Jade, Chris Renegade, Spor, Anima Sound System, Bong-Ra etc.

––––––––––––––

INFLEX

Bucureșteanul Inflex a apărut de curând pe scena locală, parcă de nicăieri, și a luat-o prin surprindere cu seturile energice și variate de drum and bass și dubstep. Pe lângă melodii cunoscute, Inflex inserează și remixuri sau chiar producții personale. Astfel, în scurt timp a ajuns să se bucure de admirația și sprijinul unor artiști ca Geneticbros, Bare Noize, Airwalker, Sigma și alții. Piesa “Take away”, colaborare cu cântăreața britanică Katie’s Ambition, a strâns deja mii de view-uri pe youtube și i-a atras atenția lui Crissy Criss, care a inclus-o într-una din emisiunile sale, pe BBC Radio 1.

În prezent tocmai a lansat primul sau EP ce include și remixul său la binecunoscuta “Be with you” a lui Slogun & iOh. Per total, un newcomer pe care trebuie să-l urmăriți.

––––––––––––––

MIGHTY BOOGIE

Mighty Boogie vine din Timisoara si este un artist roman cu vechime in zona muzicala influentata de reggae.

De-a lungul timpului a fost prezent la numeroase petreceri si festivaluri, impartind scena cu nume ca Benny Page, Danny Byrd, Sukh Knight, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi. Mai mult, 2012 este al doilea an in care este invitat la prestigiosul festival de muzica si cultura bass & sound system, Outlook din Croatia. Stilul lui incorporeaza jungle, dnb si dubstep. Face parte din primul sound system din Romania, Fiyah Burn Sound, impreuna cu General Trix si Injectah.

In 2012 a lansat primul EP la labelul V.I.M.tronica intitulat „Dance get serious”, iar al doilea E.P. urmeaza sa fie lansat la inceputul lui 2013 cu numele „Riding the champion sound”.

––––––––––––––

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă invităm să intrăm împreună noul an, pentru că tot împreună îl vom face și mai tare decât anteriorii!

Bratarile in avans sunt 15 lei si disponibile la Boarder’s
La poarta in seara de revelion acestea vor fi 25 lei.

Dar mai avem o posibilitate, sarbatorim Ravelionul cu o oferta speciala cu locuri la mese VIP.

Bilete VIP, zona mese (4-6 persoane/masă)
Biletele VIP costă 80 lei si va permit accesul in zona VIP, fiind inclus biletul de intrare in Arene.
❄ pachetele sunt disponibile cumparand simultan minim 4 bilete VIP
❄ grupul care achizitioneaza minim 4 bilete beneficiaza de o masa rezervata
❄ fiecare pachet include la masa o sticla de 0.7 Finlandia, 6 X Cola, 4 X Tuborg, 1 sampanie

Biletele VIP se pot achizitiona exclusiv din incinta Arenelor Romane. Persoana de contact: Alex (0730 547 423 / rezervari@arenadnb.ro)
Intai trebuie sa sunati la numărul respectiv pentru a face rezervarea, mentionand numarul de persoane, iar biletele trebuie achitate si ridicate de la Arene pana pe data de 28 decembrie (inclusiv).

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: