Rosario Internullo, Kool, Pagal, Alex, Mircea Babescu, Alin Stoica & Mahony @ Kristal Glam Club 22.12.2012

null

Nights.ro prezinta REMEMBER! > Day Zero Edition

ROSARIO INTERNULLO (Desolat)
PAGAL (Youth Invasion Muzik)
DJ KOOL (FunKy Business)
MAHONY (Cyclic Agency)
ALEX & MIRCEA BABESCU (We Love Progressive / FunKy Business)
ALIN STOICA (Nights.ro / Double Damage)

Sambata, 22 decembrie 2012, clubul Kristal din Bucuresti gazduieste o noua editie a celui mai de succes concept pus in slujba dansului de catre Nights.ro – conceptul REMEMBER!, a carui editie pilot a avut loc in 2005, in clubul Gossip din Bucuresti, urmand o serie neintrerupta de petreceri de calibru, in cele mai tari locatii din tara: Kristal Glam Club (2008, 2009, 2010), Space Club Bucharest (2011), La Mania din Mamaia (2010, 2011), Club Midi din Cluj-Napoca (2011) sau Divino Glam Club din Galati (2011). Il numim cel mai de succes concept marca Nights.ro pentru ca a adunat, in total, peste 12.000 de petrecareti dornici sa retraiasca cele mai tari momente muzicale de la club/de pe ringul de dans, de-a lungul timpului, singurul concept marca Nights.ro cu care am plecat in turneu prin tara (si ce turneu, daca mai tineti minte!), dar si pentru ca acesta a fost votat (si nu o data) drept „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri” de catre vizitatorii site-ului nostru in cadrul Nights.ro Awards.

Data evenimentului din Kristal a fost mereu aleasa in jurul Craciunului, acesta fiind motivul perfect de „petrecere in familie”. Iar anul acesta nu facem opinie separata, astfel ca data evenimentului a fost aleasa pentru seara de 22 decembrie 2012, evenimentul fiind plasat, din nou, sub egida traditionala – XMAS Edition. Cum insa este mereu nevoie sa ne reinventam, in acest an sarea si piperul REMEMBER! vor fi date de o manifestare traditionala mayasa, pe care am luat-o ca punct de referinta – DAY ZERO, data la care calendarul mayasilor s-a oprit.

Si pentru ca suntem siguri ca voi nu va veti opri din dans pana adanc in dimineata, v-am pregatit o serie de surprize pentru acest eveniment, aflat la capatul calendarului mayas si cu doua zile inaintea Craciunului, asa ca pregatiti-va sa va rupeti baschetii de dans pe muzica semnata de cei 7 artisti romani.

intrare: 30 lei toata noaptea

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: