Rosario Internullo, Marika, Greeg & Moonsound @ Other Side 24.10.2012

null

SELECTRO: ROSARIO INTERNULLO, MARIKA, GREEG, MOONSOUND

Miercuri, 24 octombrie @ OtherSide

Selectro pastreaza linia serilor cu greutate, pe o singura scena, in OtherSide si pentru a 4-a editie din sezon, miercuri, 24 octombrie dupa ora 23:00.

Dupa Adrian Eftimie, Optick si Pagal, este randul lui ROSARIO INTERNULLO sa preia controlul butoanelor in main-ul serii, cu selectia sa unica de muzica House, in timp ce warm-up-ul si inchiderea serii vor fi asigurate de gazda MARIKA alaturi de bine-cunoscutii rezidenti Selectro: GREEG si MOONSOUND.

Pentru cei ce nu s-au obisnuit cu noul format inca, Selectro propune pentru sezonul 2012-2013 o serie de evenimente mai compacta, cu desfasurare pe o singura scena, intr-un spatiu dedicat culturii clubbing bucurestene – OtherSide. Selectro isi propune sa aduca la o singura scena, pe parcursul mai multor editii un amestec echilibrat de House, Techno, Electro, Breakbeat sau Dubstep, la limita dintre underground si mainstream.

See you on the OtherSide.

Despre Rosario Internullo:

Rosario Internullo face parte dintr-un grup extrem de select ce include DJ-ii si producatorii romani care au reusit sa isi lase amprenta pe scena internationala House.

Istoria sa pe teritoriul Romaniei incepe in 1998, la 25 de ani varsta la care Rosario incepe si aventura clubbing bucuresteana. De atunci numele sau a intrat in vocabularul curent al iubitorilor muzicii de dans din tara si nu numai.
A fost responsabil pentru primul afterhours regulat din Bucuresti, rezidente la Karma, La Mania, Il Divino, MCM, Space si prezente constante in Kristal sau Studio Martin. A mixat in toate locatiile de renume din tara si peste granite in Pervert (Milano), ABC (Barcelona), Arancia Mecanica (Padova) sau in camionul Pioneer la Love Parade sau in Ibiza. Numele sau este asociat mereu cu cele ale celor mai cunoscuti si apreciati DJ-i worldwide.

Impreuna cu Adrian Eftimie formeaza proiectul de succes 2 Crazy Bastards.

 

Ora: 23:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus / Accesul: prin OtherSide

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: