Secret Cinema & Egbert @ Space 26.10.2012

null

♥ I loVe Friday prezinta ♥

White Halloween Spatial

♫ Label launch ♫

Echipa “I love Friday” s-a născut din dorința de schimbare și evoluție, transformand vinerea în ziua preferată a saptămânii. Astfel, vinerea devine un festival al luminii și dansului, un moment de relaxare si purificare prin dans. Vorbim si simtim muzică techno de calitate și căutăm să-i facem loc acolo unde esența s-a pierdut în aparența.

Vom începe în Space, clubul care si-a deschis aripile spre desfătare , încântare și distracție, pentru prima dată în debutul anilor ’90. Acum, într-un nou timp și spațiu, am ales Space locul in care redefinim timpul. Ii aducem muzica spațială pe care o merită, îl facem să râdă cu sunete energice și pasionale. Te vom aduce in clubul din inima orașului, langa Sentul Romaniei, pentru a-i atinge pulsul prin tălpile care iti vor vibra pe muzică techno.

Te chemăm aici pentru că știm să valorificăm emoțiile lucrurilor care se întamplă pentru prima dată și știm cât de important este să-ți amintești distracția pură și autentică. Un nou concept de a petrece, un vibe diferit, o alta lume.

Pentru prima oara in Romania, legenda muzicii techno Secret Cinema va mixa back to back cu Egbert, un geniu al genului, copilul care produce muzica de la varsta de noua ani si care a fost descoperit in 2008 de Secret Cinema si adoptat de casa de discuri a acestuia”Gem Records” ca mai apoi Sven Vath sa-l transforme in artistul lui preferat de la “Cocoon Records” , piesele lui fiind nelipsite din colectia impresionanta de discuri a acestuia.

Colaborând cu Cocoon Records cei doi și-au șlefuit vârfurile cristaline pentru a mixa Live cu ocazia acestui eveniment, intre timp inflamând scenele festivalelor Awakenings și LoveLand.
Fiind renumiti pentru momentele muzicale pe care le prestează, aceștia vin pentru prima dată pe scena românească pentru a asista la evenimentul sezonului, White Halloween Spatial Party.

Calatoria va fi inceputa de nume rasunatoare autohtone.
The Gemini Bros vor da startul la distractie pe ritmuri de techno funk, drumul este netezit mai apoi de Charlie pe ritmuri de deep tech si tech house ca apoi Sabatine sa faca incalzirea ce se cuvine pentru vedetele serii , acestia vor mixa Live timp de 3 ore iar stilul lor inconfundabil va face sa danseze pana si cel mai sceptic dintre melomani; drumul va fi continuat pana la orele sapte dimineata de cei de la Les Psss, Oracool si Fliegend , acestia adancindu-ne in lumea minunata a muzicii techno.

Din dorința de diversificare, ne extindem sa realizăm un schimb de experiență cu Occidentul. Astfel, artiștii străini își vor găsi calea către pupitrul român, timp în care valorile noastre își vor strecura dincolo de granițe tarii talentul innascut. A venit timpul ca energiile să se miște, să creeze și să se tamponeze ca plăcile tectonice.

Îi spunem ‘White’ pentru că vom decora întreaga locație în pastel de alb, culoare ce sugereaza puritate, vindecare, libertatea sufletului și simțul angelic .Creăm un spațiu pentru tine in care sa manifesti personajul bun, Tu Eroul Poveștii Tale.

White Halloween Spatial Party este locul ideal pentru a împartiși și a te conecta, pentru a râde și a dansa, pentru a lega și a crea. Este locul unde arta vibreaza în boxe, iar creatorul devii chiar tu, acel tu care cândva știa că poveștile au întotdeauna un final fericit.

Trick or Treat?

Echipa “I love Friday”

Dress code: Ceva alb + personajul bun din tine 🙂

Preț bilet: 30 lei < 01 :00 > 40 lei

Pentru mai multe informatii:

I LoVe Friday 0724 44 85 93

Secret Cinema b2b Egbert

Sabatine
http://www.mixcloud.com/minimalstation/sabatine-liveset-11-10-08-mnmlstn/

Charlie
http://soundcloud.com/doubledamage/sets/damagecast-charlie-1/

Gemini Bros
http://soundcloud.com/the-gemini-bros

Les Psss
http://www.mixcloud.com/LesPssss/les-psss-odata-festival-25082012/

Heyos
http://soundcloud.com/beunderground-podcast010

LINE UP:

Gemini Bros
Charlie
Sabatine
Secret Cinema B2B Egbert
Les Psss

AFTER HOURS:

Mumi
Heyos
Jam session Sabatine ♫ Heyos ♫ Mumi ♫
Oracool- Fliegend

VISUALS:

By Alex Pascu
Underground Romanian Sound


Reclame

Etichete: , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “Secret Cinema & Egbert @ Space 26.10.2012”

  1. Future Parties in Bucharest (TO BE UPDATED) « yURy’s Musical Blog Says:

    […] in Bucharest & other stuff « The Model & Dan Basu @ Goblin 21.10.2012 Secret Cinema & Egbert @ Space 26.10.2012 […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: