Solomun & Markus Homm @ Kristal Glam Club 20.10.2012

null

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
DOUBLE DAMAGE
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
STEP INTO THE LIGHT !
DOUBLE DAMAGE prezinta ‘Step into the light’ cu SOLOMUN & MARKUS HOMM – Sambata, 20 octombrie
Votat in aceasta toamna producatorul anului 2012 in Ibiza, SOLOMUN – boss-ul label-ul DIYNAMIC, se intoarce in Bucuresti pentru un DOUBLE DAMAGE total la Kristal Club, alaturi de Markus Homm si Manole – sambata, 20 octombrie.
Asa cum v-a obisnuit deja, DOUBLE DAMAGE spune o poveste unica cu ocazia fiecarui eveniment produs! Falling out w/ HOSH, Out in the sun w/ Ralf Kolmann, Underwater w/ Rodriguez JR, Wonderland w/ Solomun sunt doar cateva capitole ce s-au derulat in fata voastra la petrecerile noastre din sezonul trecut!
De acesta data, pentru Solomun si Markus Homm suntem pregatiti sa … ‘STEP INTO THE LIGHT’, acesta fiind conceptul ce ne va ghida in realizarea unui alt décor impresionant marca Double Damage! Productia evenimentului va fi completata de un show Audio-Video si niste aparitii surpriza ce ne vor directiona metodic pasii catre lumina tarzie e diminetii!
|||
Talentul sau este de necontestat, 2012 fiind un an foarte bun pentru SOLOMUN și al sau label DIYNAMIC. Show case-ul Diynamic NEON NIGHTS, pe care Solomun l-a gazduit saptamanal in aceasta vara la clubul Sankeys Ibiza a fost unul dintre cele mai de succes concepte de party de pe insula. Mai mult decat atat, prezenta Diynamic din cadrul Sonar 2012 a facut ceva zgomot la Barcelona in acest an si a punctat, inca o data, ca Solomun este boss-ul unui label foarte activ in intreaga Europa.
Un producator de exceptie in acest sezon, Solomun a mixat celebra compilatie ‘Watergate’ – lansata in aceasta vara chiar la Sonar, iar piesa de rezistenta ‘Kackvogel’ a devenit un dance floor hit, cu aproape 1 milion de vizionari pe youtube. Remix-ul sau déjà celebru pentru Roisin Murphy ‘Flash of Light’ sunt cateva puncte forte cu care Solomun a cucerit scena in aceasta vara.
Alaturi de Solomun, line-up-ul este completat de Markus Homm de la High Grade, label cu care atat Diynamic cat si Mobilee are niste colaborari foarte interesante in prezent. Manole este prezenta locala ce va da sta start-ul la ‘step into the light’ by double damage.
STEP INTO THE LIGHT … DOUBLE DAMAGE STYLE … with SOLOMUN, MARKUS HOMM & MANOLE!
|||

SOLOMUN [ Diynamic ]
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
http://www.diynamic.com/
http://www.2diy4.de/
http://soundcloud.com/diynamic-music

MARKUS HOMM [ Highgrade / Cyclic ]
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
http://www.highgrade-booking.com/
http://soundcloud.com/markushomm

MANOLE [ Double Damage ]
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
http://www.mixcloud.com/Manole/ :: http://soundcloud.com/manole

Intrare:
30 lei – inainte de ora 12.00
50 lei – dupa ora 12.00

Accesul in pupitru in timpul petrecerii, se va face doar pe baza unor bratari ce le primiti EXCLUSIV de la Double Damage [Madalina & Roxana]. Pentru mai multe detalii puteti trimite mail la double2damage@gmail.com, cu mentiunea [bratari VIP].

Bilete in avans se pot comanda la tel 0737 216 133 [ Madalina ] la pretul de 30 lei. cu aceste bilete, nu vei fi conditionat de ora la care doresti sa ajungi la eveniment.

Pentru rezervari de mese se poate accesa nr de telefon 072 279 5184. Fiecare masa rezervata beneficiaza de 2 intrari gratuite la eveniment.


Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: