Pagal, Marika, Greeg & Moonsound @ Other Side 17.10.2012

null

SELECTRO: PAGAL, MARIKA, GREEG, MOONSOUND

Miercuri, 17 octombrie @ OtherSide

Selectro s-a instalat confortabil in spatiul din OtherSide. Dupa doua editii cu atmosfera pura, pastram spatiul, conceptul si linia miercuri, 17 octombrie, dupa ora 23:00.

Saptamana aceasta, invitatul Selectro este un alt DJ cu nume rezonant pe scena clubbing nationala si nu numai. PAGAL se pregateste sa va trimita intr-o calatorie House, Tech-House, Minimal si Techno in cadrul careia vor mai activa ca ghizi si gazda – MARIKA si rezidentii GREEG si MOONSOUND.

Pentru cei ce nu s-au obisnuit cu noul format inca, Selectro propune pentru sezonul 2012-2013 o serie de evenimente mai compacta, cu desfasurare pe o singura scena, intr-un spatiu dedicat culturii clubbing bucurestene – OtherSide. Selectro isi propune sa aduca la o singura scena, pe parcursul mai multor editii un amestec echilibrat de House, Techno, Electro, Breakbeat sau Dubstep, la limita dintre underground si mainstream.

See you on the OtherSide.

Despre Pagal:

Pe numele sau adevarat, Andrei Motoc, Pagal s-a simtit atras de muzica, in general, incă din perioada liceului, moment in care s-a alaturat chiar unei formatii rock, in postura de chitarist bass. Mai tarziu, in timp ce se ocupa de PR-ul clubului Zerillo’s, Pagal face cunostinta cu muzica electronica, iar la scurt timp isi face debutul ca DJ.

Excentric si rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului romanesc, un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului, un personaj iubit si apreciat ori de cate ori se afla la pupitru. Succesul inregistrat in postura de DJ si aprecierea de care se bucura din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau ca sigur un success si in meseria de producator, Prezent la toate evenimentele de anvergura din clubbing-ul romanesc si nu numai, Pagal este, fara indoiala, unul dintre cei mai buni si originali artisti, pe care scena clubbing-ului autohton ii ofera.

Cartea sa de vizita reuneste petreceri si evenimente de succes la care a mixat in deschiderea unora dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ mondiali precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawler, Deep Dish, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Anthony Pappa, Hybrid, Chris Fortier, Layo & Bushwacka, Tiesto sau Paul van Dyk.

Ora: 23:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus / Accesul: prin OtherSide

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: