Mistabishi @ Elephant 05.10.2012

null

✖ MISTABISHI ✖ LIVE ✖ Bucharest ✖

http://soundcloud.com/mistabishi
http://www.youtube.com/MistabishiTV

Location: Elephant Pub & Club (Gabroveni 16)
Tickets: 20 RON

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MISTABISHI
James Pullen s-a facut remarcat inca de la primul sau album (Drop, 2009) ce a fost lansat la prestigiosul label “Hospital Records”. S-a folosit de toata experienta dobandita pana in acel moment, incorporand sunete excentrice pentru acest gen muzical, cum ar fi sunetul produs de stergatoarele de parbriz (folosite in piesa “Wipe Your Tears”) sau cel de imprimanta (folosit in deja clasica “Printer Jam”).
In acelasi an, a fost nominalizat “The Best Newcomer Award” la gala “Drum & Bass Award” din Marea Britanie. Dupa acest album, au urmat remixuri semnate de el pentru artisti precum Placebo, The Temper Trap, Credence Clearwater Revival si altii.
In 2011 lanseaza al doilea album de studio intitulat “Trip” cu un prim single de mare succes “Wannabe”. In acelasi timp se implica in mai multe proiecte de muzica electronica, cel mai notabil fiind proiectul LOL, tot in 2011, lansand albumul “Me Me”.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ RO SUPPORT ✖
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▣ DUDAWLES

Dudawles si-a inceput drumul muzical ca dj si producator in Cluj Napoca inca din 2009.
Lucrurile au luat amploare dupa o serie de gig-uri alaturi de dji locali dar si internationali, printre care S.P.Y, Netsky, Alix Perez, Logistics, Ed Rush, Lenzman, BTK, Cyantific etc. Intre timp productiile lui au inceput sa fie difuzate la radio si in podcasturi la nivel global. Are release-uri la cateva label-uri foarte respectate si lucreaza in continuare la altele noi, asa ca fiti cu ochii pe el.
http://www.dudawles.com/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▣ IRIE WARRIORS – LIVE SESSION

Irie Warriors Sound sunt un grup din România care promovează muzica si cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice cât și piese noi în stilul sound system care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și de la uk dub la dubstep.
Atitudinea puternică și autentică a membrilor Irie Warriors Sound i-a propulsat în topurile Culturii Rasta românești.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▣ ARCHER

Archer este hibridul creat in 2009, dintr-o joaca, de Liviu Runcan, folosind background-ul sau de tobar si dorinta de a face muzica eletronica experimentala de “frecvente joase”.
La sfarsitul lui 2010 incepe sa-i trimita demmo-uri lui Alien Pimp, care il aduce in anul urmator in selecta familie Dubkraft Records si Fals Flag Operation, figurand chiar pe primul release al acesteia din urma, compilatia OPOLOG 00, cu melodia “Sunrise”. Aparitia sub egida Dubkraft Records a avut loc cu ocazia compilatiei “Adult Bass Music vol. 2 – midtempo edition” cu piesa “Night Train”,aceasta primind suport la marele Rinse FM. In acelasi an apare pe albumul de various artists “Modern Dub of Bucharest”, cele trei piese semnate Archer primind suport de la Loxy, Dj Kion (Ministry of Sound) si altii.
In 2012, Archer isi continua calatoria in spectrul sonor, cautand sa-si afirme stilul propriu, EP-ul lansat la label-ul Dubkraft “The Bass Collective”.
Pentru viitor, Archer pregateste un nou EP si alte aparitii discografice, dj mixuri si alte surprize ce vor fi anuntate la momentul potrivit.
http://soundcloud.com/_archer_

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▣ TREMOUR

DJ cu peste 10 ani de experienta, e intotdeauna pregatit sa zdruncine publicul in cel mai ordonat mod, cu seturi mai omogene ca maioneza de casa.
Pe langa faptul ca este si organizator de evenimente in cadrul Ghost Town Events, Tremour a fost invitat sa mixeze alaturi de nume grele ale scenei Drum & Bass si Dubstep (Doctor P, Psychofreud, Balkansky, Konspirator, Ed Solo, Alix Perez, Flux Pavilion, 16 Bit etc.) dar si alaturi de artisti polivalenti (JFB, Beardyman, Krazy Baldhead, DJ Yoda, Mr. Woodnote, Dub FX etc.)
A semnat coloana sonora a documentarului “Get Brighton Graffiti” – un proiect low-budget ce pune in lumina istoria si cultura Graffiti din Brighton, UK.
In 2012 a aparut si prima melodie semnata de Tremour pe CD – un remix creat pentru competitia Dvořák Remastered, organizat de Centrul Ceh, CD-ul fiind lansat de Local Records.http://www.discogs.com/Various-Dvo%C5%99%C3%A1k-Remastered-Remixes-Of-Anton%C3%ADn-Dvo%C5%99%C3%A1ks-Music/release/3391505
In 2012, e asteptat primul release pe vinyl (Octombrie) in editie foarte limitata + la inceput de 2013, un LP.
http://soundcloud.com/tremour

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▣ BRUSTEN vs. SLIMY

Un duo ce pun Bass-ul in Drum & Bass si nu numai! Specializati in seturi pline de energie, cei doi DJi vor electriza seara cu muzici alese, genurile preferate de ei fiind Drum & Bass, Breaks si mai toate subgenurile acestor categorii.
http://soundcloud.com/slimy
http://soundcloud.com/brusten

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: