Venetian Snares @ Atelierul de Productie 04.10.2012

null

YAZEE PREZINTĂ:

❖ VENETIAN SNARES ❖ SILENT STRIKE ❖ LIAR ❖ MUSUME ❖

4 OCTOMBRIE

ATELIERUL DE PRODUCȚIEINTRAREA: 30 RON
Biletele vor putea fi cumpărate de la intrare, în seara evenimentului.

Line-up-ul pe ore:

22.00 – 22.50 Musume
23.00 – 00.00 Silent Strike
00.10 – 01.40 Venetian Snares
01.50 – 04.00 Liar

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VENETIAN SNARES

Venetian Snares este principalul alias al compozitorului de muzică electronică Aaron Funk. Venetian Snares devine cunoscut datorită producțiilor sale muzicale în diverse măsuri (cea mai mare parte în 7/4). Până în anul 2007 activitatea artistului a depășit orice așteptări, lansînd mai mult de opt discuri pe an pentru label-rui precum History of the Future, Isolate/DySLeXiC ResPonSe, Addict, Zod, Distort, Sublight, Low-Res, Planet Mu și Hymen.

Primul proiect lansat la o casă de discuri a fost Ep-ul ”Greg Hates Car Culture” apărut la label-ul ”History of the Future”. Când Mike Paradinas a auzit Greg Hates Car Culture l-a semnat imediat pe Funk pentru ”Planet Mu”. Primul LP Veneian Snares la Planet Mu, ”Making Orange Things” (o co-producție cu Speedranch), a fost lansat la începutul anului 2001, urmîndu-i în scurt timp alte cinci proiecte muzicale, toate înainte de sfârșitul anului 2002. Funk a continuat să producă pentru multe alte label-uri, inclusiv Hymen Records, Peace Off Records, Addict Records, and Sublight Records. El a produs albume și sub alias-uri ca Last Step sau Vnares, alte single-uri și Ep-uri au apărut sub numele de Last Step, Snares Man! și Snares, a apărut pe compilații sub numele de Ventriloquist Snakes, Last Step, Puff și Senetian Vnares.

Într-un interviu din februarie 2003, lui Funk i-a fost adresată o întrebare despre diversitatea de genuri muzicale pe care producțiile sale o arată, o proprietate pe care intervievatorul a etichetat-o ca fiind „eclectism”. Funk a răspuns: „Eu prefer să-l numesc suprarealism”.

http://www.planet.mu/artists/Venetian_Snares

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SILENT STRIKE

Silent Strike (Ioan Titu) s-a născut în Bacău și compune muzică electronică. A scos 4 albume (“Silent Strike” – 2005, “3AM” – 2008, “alb” – 2009, „Instrumentals” – 2011) la labelul LaStrada Music și a colaborat cu foarte mulți muzicieni și producători, printre care Lucian Ban, Mat Maneri, Alex Harding, Ada Milea, Alexandrina, Maria Radu, Sorin Romanescu, Sukie Smith, C.T.C., Kazi Ploaie, Specii, Bean, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, brazda lui novac, Yvat, Alienpimp și mulți altii.
Silent Strike a deschis concertele Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Jazzanova, Kode9, Robot Koch, Recoil, Dj Food și Mr.Meeble.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIAR

Chiar dacă e nou şi greu de clasificat în vreo zonă concretă a muzicii electronice, repertoriul lui Liar este plăcut atât amatorilor de techno cât şi fanilor şi exploratorilor bass music. Liar foloseşte în mod eclectic o varietate de genuri, stiluri şi influenţe pentru a realiza prin piesele lui atât o experienţă de party, cât şi una intimă, emoţională. „Undance”, releasul de debut la casa de discuri daneză Farver, a fost bine primit în presa de profil, fiind susţinut de nume sonore precum formaţia britanică “The XX”.

Soundcloud: http://soundcloud.com/liarinth

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MUSUME

100% original sound art. From contemporary dada to noise to instaclassical compositions.

http://soundcloud.com/clack-2
http://soundcloud.com/cherry_blossom_sounds/cherry-blossom-audio-recordingwww.farver.nu
http://soundcloud.com/nava_spatiala_mix
http://audiotong.bandcamp.com/album/easterndaze-2-judgment-day

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: