Remix Artist Collective @ Control 13.09.2012

null

RAC (Remix Artist Collective) / Tom Wilson & Rock DJ

……………………

Control / Sala Berlin

str. Constantin Mille, nr. 4
Joi, 13.09.2012, ora 22
Intrare: 10 lei

……………………

Pe 13 septembrie, la aproape patru ani de la inaugurare, Control iese definitiv la suprafata. In ultima saptamana, de cand am deschis noua incarnare a clubului, din strada Constanin Mille, nr. 4, ati vazut gradina si ati dansat deja in sala mica; a venit momentul sa facem soundcheck-ul in Sala Berlin, consacrata in ultimii ani pentru party-urile pe care le-a gazduit, acum complet restaurata si pregatita pentru a explora noi teritorii. Avanpost: RAC (Remix Artist Collective).

RAC functioneaza ca un grup international de artisti si producatori ce reinterpreteaza muzica ultimilor ani, fara a se plasa in limitele unui gen anume, dar selectia muzicienilor si a formatiilor cu care lucreaza ii defineste ca fiind un grup destinat sa infuzeze ritmuri noi in piese ce domina anumite nise musicale. Astfel, Remix Artist Collective au produs remix-uri pentru Yeah Yeah Yeahs, The Shins, Tegan & Sara, Chromeo, Phantogram, Holy Ghost!, Tokyo Police Club si multi altii.

Activi din 2007, incepand cu 2010 RAC s-au regrupat din SUA direct pe toate canalele online, devenind o prezenta constanta a blog-urilor de muzica, fiind sustinuti de o promovare intensa din partea unor site-uri precum Hype Machine sau Stereogum. Fondatorul si liderul grupului, André Allen Anjos, abordeaza procesul de remixare printr-o metodologie proprie, adaugand instrumente si melodii inovatoare asupra mix-urilor originale. In ultima vreme, André Allen Anjos, Andrew Maury si Karl Kling, nucleul colectivului, s-au ocupat de productia si de mixajul unor albume (cele mai recente LP-uri ale Penguin Prison, Ra Ra Riot sau Kisses), dar au avut parte si de primele release-uri oficiale sub umbrela RAC.

La Control, prezenta Remix Artist Collective va consta intr-un DJ set incorporand elemente live, preparat de doi dintre cei trei membri de baza, André Allen Anjos si Karl Kling. De-a lungul serii, celor de la RAC le vor fi aproape Tom Wilson si Rock DJ.

Un eveniment Control Club si OneDay.

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: