DJ Cam & Nightmares on Wax Soundsystem @ Atelierul de Productie 14.09.2012

null

THE FRESH prezinta

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NIGHTMARES ON WAX Soundsystem

DJ CAM
Dalvador Sali
Tzuc

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

14 septembrie 2012
22:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Atelierul de productie
Splaiul Unirii 160

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

20 lei inainte de 00:00
30 lei dupa 00:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NIGHTMARES ON WAX

http://soundcloud.com/nightmares-on-wax

George Evelyn, cunoscut sub numele de Nightmares on Wax sau DJ EASE si-a inceput cariera muzicala in orasul britanic Leeds prin apartenenta la o trupa de breakdance locala. Intalnirea cu Kevin Harper a.k.a Boy Wonder pentru hitul „Dextrous”, a dus la lansarea in 1991 sub marca Warp Records a primului album Nightmares on Wax – ‘A word of science’, imbinare de sunete electronice, beat-uri de hip hop si unde electro-funk.

In 1999 apare primul album ‘Carboot Soul’ scos la lumina de casa de productie americana Matador. In 2000, DJ Ease produce pentru grupul De La Soul o prima piesa noua (Sound of N.O.W’) dupa multi ani de tacere ai pionerilor hip-hop-ului. Doi ani mai târziu, Evelyn scoate cel de-al patrulea LP (‘Mind elevation’). Urmeaza: ‘In a Space Outta Sound’ in 2006, ‘Thought so..’ in 2008, si ‘Coming Home’ in 2009.

In momentul de fata Harper isi dezvolta separat cariera de DJ in timp ce Evelyn , impreuna cu Robin Taylor Firth, producator si detinator al label-ului spaniol Blanco Music, formeaza in continuare sunetul Nightmares on Wax.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ CAM

http://soundcloud.com/djcam-official

Cu puternice influente de jazz si o stabila baza hip-hop, DJ Cam (Laurent Daumail) si-a inceput cariera in 1995 cu melodia ‘Underground Vibes’, produsa de Street Jazz Productions, mai tarziu denumita Inflamable. Aparitia a fost facuta in cadrul productiei La Yellow 357 alaturi de Dimitri From Paris, si a fost momentul de nastere al unui artist extrem de puternic in influente si sound pentru intreaga productie muzicala din Franta si nu numai.

In 1996 a aparut albumul ‘Substances’, iar in 2002 ‘Soulshine’, dupa care in acelasi an un real succes a fost inregistrat de catre artist cu melodia ‘Summer in Paris’. In 2007 a urmat albumul ‘ Lost and Found’, iar in 2011, ultima creatie de acest gen denumita ‘Seven’, care alaturi de ‘Substances’ de la inceputul carierei sale, arata acel sound cu influente jazz si hip hop care l-au consacrat si in 1995 drept unul din fondatorii scenei trip-hop/ electro. Acest ultimul album ofera o viziune noua, un ton melancholic si sound special, cu inspiratie vadita Radiohead.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

TZUC (Groove On)

http://www.mixcloud.com/tehbredren

DALVADOR SALI

http://soundcloud.com/dalvadorsali


Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: