Anja Schneider @ Space 26.05.2012

null

Intotdeauna weekendul cu 1 mai prevesteste sosirea verii, iar sosirea verii prevesteste inchiderea cluburilor, astfel si in acest an WeDance are placerea sa va invite la Space Closing Party with:

Anja Schneider
◆Piticu b2b Priku
◆Cap.

Intrare: 20 ron << 00:00<< 30 ron

IN INTAMPINARE VOASTRA VENIM CU SONORIZARE EXTRA PENTRU ACEASTA SEARA!!!
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Anja Schneider este fondatorul si proprietarul label-ului Mobilee Records, un DJ de renume international, un producator de succes, şi una dintre cele mai grele persoanele din industria muzicii electronice.
După primele sale producţii în 2004, Anja Schneider isi uneste forţele cu Ralf Kollmann si pune bazele label-ului Mobilee Records in anul urmator.
Anja este cea care ii descopera pe cei care vor devenii unii dintre cei mai apreciati DJ ai momentului, astfel le ofera ocazia baietilor de la Pan-Pot sau de ce nu, lui Sebo K sa-si dezvolte proriul stil si sa evolueze sub logo-ul Mobilee Records.
Considerată pe scară largă ca fiind unul dintre DJ-ii cei mai respectati si apreciati din lume, Anja Schneider a călătorit în aproape fiecare colţ al globului, făcând o marca de renume mondial prin prestatiile sale din cluburi şi din cadrul festivalurilor din întreaga lume.

De-a lungul acestui sezon ne-am intalnit la Space cu artisti consacrati, a caror valoare este recunoscuta in intreaga lume precum, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Guy J, Scarlett Etienne, Lee Buridge, David Squillace, Derick Carter, Pan-Pot, Paco Osuna, Troy Pierce, Rodriguez Jr., Ray Okpara, AME, Bill Patrick si multi altii.

Si dupa un sezon atat de plin, acum a sosit momentul sa ne intalnim in acelasi loc si sa depanam impreuna amintirile dobandite in acest an. Timp avem suficient intrucat muzica va rasuna pana la epuizare, pentru ca si de data asta o sa ne lungim, asa cum ne place noua.

Acestea fiind spuse, ne vedem pe 26 mai incepand cu ora 23:00 la Club Space pentru a ne lua ramas bun.

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

WeDance@ Club Space
Str. Academiei nr. 35-37
Contact si rezervari: 0733800903Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: