Nightmares on Wax @ Popa Nan 82 24.02.2012

null

24 februarie 2012  w/

 

Nightmares on Wax

Fanas, Gemini Bros, Charlie Boy, Adrian Patrascu

 

 

George Evelyn aka DJ EASE / Nightmares On Wax este un membru veteran al familiei Warp Recordings. Muzica lui este considerata pionierat pentru genul unde s-au lansat artisti precum LFO, Jamie Lidell, Autechre si Aphex Twin. In 1988, el a lansat albumul de debut la Warp şi a castigat notorietate la nivel mondial atat printre fani loiali cat si cunoscatori de muzica buna. Dupa lansarea cincilea album de studio „E.A.S.E.” în 2007, George si-a îndeplinit visul de o viaţă de a începe o casa de discuri si Wax on Records s-a nascut. Cam în acelaşi timp s-a mutat din oraşul său natal, Leeds si s-a instalat pe insula Ibiza. El a văzut imediat o nisa în piaţă pentru un gen „alternativ” . Si astfel au luat nastere evenimentele saptamanale Wax Da Beach, Wax Da Jam sau Wax Da Pool, adaunand DJ si muzicieni pe plaja, in diferite locaţii pe Ibiza. Acest concept a crescut de la evenimente exclusiv de pe plaja la evenimente in marile cluburi de pe insula.

Indiferent ca te duci la un eveniment Wax Da Beach, Wax Da Jam sau Wax Da Pool, este garantata muzica de calitate. Albumul”Wax the Beach” este o combinaţie aleasă cu grijă a unora dintre înregistrări preferate ale lui George, precum şi muzică de la propriul label şi o selecţie din trackurile clasice Nightmares On Wax . Este cu adevărat de admirat ceea ce el a creat in calatoria sa de 20 ani.

George Evelyn descrie genul soul ca fiind “un sentiment, si nu un stil de muzica, dincolo de constient, ceva cu care te conectezi”.

Gemini Brothers sunt doi frati care au cunoscut o ascensiune surprinzatoare in scena party-urilor autohtone. Ei au debutat in 2001 in clubul The Web din Bucuresti, mixand alaturi de dj-i Marika si Vasile. De atunci au participat la evenimentele outdoor ca Delahoya din Cluj sau Center Parade din Sibiu, alaturi de dj-i techno si electro din strainate, cu renume (Dirk Diggler, Pauli Steinbach si Voy Larkin din Germania). Seria party-urilor si cluburilor unde sunt invitati contine nume sonore ca Kudos Beach, Chill-Out, etc. Mixurile Gemini Bros. au fost difuzate si pe posturi de radio (Radio 21, sau MixFm si Radio Sky din Constanta).

Charlie Dundeen penduleaza intre a fi DJ, producator si gazda & producator de radio, iar in spatele pupitrului s-a aflat inca din 2007. Plimbarile printre reggae, funk, scurtele opriri in disco alaturi de putintel house traverseaza serile perfecte de dans si vibe pozitiv. Debutul sau a avut loc in Clubul Control din Bucuresti, la warm-up-ul show-ului Discoball. Charlie a fost prezent la One Love Fest 1 & 2 , Street Delivery 4,5 & 6, Booha College Party (Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Bucharest) s.a.m.d. Colaborarile sale eclectice includ artisti precum DJ J-On & Posset Mc, Sound Choir, Stefana Molnar VRT, etc. A calcat aceeasi scena cu Lack of Afro, Pimpsoul, JFB, Ed Solo, Handsome Furs, Cinnamon Chasers, Gramophonedzie, Russ Chimes.

Fanas, inspirat de muzica populara romaneasca, de ritmuri africane, funk şi jazz, a inceput sa creeze propria muzica în căutarea unui stil care sa-l definesca.

Acordând o atenţie deosebita la compoziţie şi de ritm, el şi-a exercitat virtuozităţii sale folosind MPC, pe care a reusit sa o manevreze polivalent. În CV-ul său artistic, Fanas are 5 albume lansate până în prezent, 4 albume solo şi 1 cu echipa sa de hip-hop Beatehas ( el a colaborat cu două figuri legendare din America de hip-hop: Percee P si Brand Nubian’s Sadat X).

Adrian Pătrașcu și-a descoperit pasiunea pentru muzică la începutul anilor ’90, atunci când fratele său mai mare i-a făcut cadou o casetă Sepultura. De atunci și până în 1995 a fost prezent la toate concertele rock. În jurul anului 2000, pasiunea sa pentru “Rage Against The Machine”, “Beastie Boys” și “Die Krupps” l-a dus către muzica electronică. Mixurile sale pot fi ascultate e si pe adresa de soundcloud

Accesul se face pe baza de invitatii, in urma unui mail trimis la prevenimente@artlover.com

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: