Bonobo (DJ Set) @ Atelierul de Productie 03.02.2012

null

THE FRESH prezinta

BONOBO (DJ SET)
(Ninja Tune / Tru Thoughts)

3 februarie @ Atelierul de Productie

Bonobo, pe numele sau real Simon Green, este unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ de la Ninja Tune – un nume cu greutate in muzica electronica de peste 20 de ani. Bonobo are stilul sau propriu in peisajul
electronic, folosind sounduri clasice si beaturi moderne, combinate cu voci calde – colaborarile sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare in cariera sa.
Dupa “Animal Magic”, “Dial M for Monkey” si “Days to Come”, “Black Sands” este albumul care l-a transformat iremediabil pe Simon Green dintr-un producator underground de sunete impecabile intr-un guru al scenei
electronice contemporane.
In februarie, artistul revine in Bucuresti cu un DJ SET de exceptie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent produs discografic – “Black Sands Remixed”.
Acest proiect aduna o serie de muzicieni si producatori celebri care prezinta interpretarile lor asupra albumului lansat in 2010, apreciat ca fiind cel mai bun al artistului. Lapalux reinterpreteaza „Prelude” intr-o maniera meticuloasa si senzuala, Banks schimba atmosfera din „The Keeper”, iar conationalul Cosmin TRG – revelatia muzicii electronice in Europa, isi reimagineaza „Kiara” cu batai delicate de inima. Piesa „Eyesdown”, aclamata univoc de public si de critici, este reinterpretata de mai multi artisti: Floating Points, ARP101 (faimosul producator de D&B Alix Perez) si Machinedrum isi pun amprenta personala asupra beat-ului, in timp ce DELS adauga originalului cantat de Andreya Triana un vibe special prin lirica sa emotionanta. In continuare, Falty DL se joaca cu ritmul in „All in Forms” si Mark Pritchard aeriseste „Stay the Same” intr-o varianta dub-soul delicata. Mike Slott ridica pitch-ul din „Stay the Same” pana la nivelul robotic, iar Blue Daisy se joaca cu vocea lui Andreya Triana din aceeasi piesa pana cand o transforma in „Not Quite the Same”. Albumul se incheie legendar, cu reconstructia bine orchestrata a lui Duke Dumont a „Grains of Sand”.

In plus, Bonobo insusi contribuie la succesul acestui produs prin doua piese speciale: „Ghost Ship”, lansata special pentru sarbatorirea a 20 de ani de Ninja Tune si „Brace Brace”, o piesa care pur si simplu aminteste de simtul special al lui Simon Green pentru instrumente si tonuri deosebite.
Pentru o perioada limitata, remixul lui Machinedrum este disponibil pentru download gratuit pe pagina oficiala a artistului:

http://www.bonobomusic.com/

LINEUP:
BONOBO (DJ SET)
Indie Jules
Rotopercutor
Charlie Boy

INTRARE:
25 lei – inainte de 00:00
40 lei – dupa 00:00
vineri 3 Februarie 2012, 22:00

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: