Gojira, Michi, Unlocka, Unconscious Perception & Sharky @ Kulturhaus 01.12.2011

null

Editie speciala BASS TURBAT@Kulturhaus, de 1 decembrie, cu Gojira, Unlocka & Michi de la Suie Paparude

Gojira & Unlocka prezinta o editie speciala BASS TURBAT @ Kulturhaus BUCURESTI, de Ziua Romaniei, cu Michi de la Suie Paparude ca invitat special & more.

BASS TURBAT@ KULTURHAUS BUCURESTI
1 DECEMBRIE 2011
ORA 22.00
INTRAREA LIBERA!

Line-up:
MICHI (Suie Paparude)
GOJIRA
UNLOCKA
UNCONSCIOUS PERCEPTION
SHARKY

MC RADUCU
VJ EKO

Michi va avea un dj liveset de o ora, bazat pe influente dubstep, anti-wobble, greu, fonta pe fonta; mai de nisa, un pic diferite. Este membru fondator al formatiei Suie Paparude, compozitorul si producatorul muzical, fara exceptie, al pieselor trupei, din 1992 incoace.

Excentric din fire, Gojira defileaza, inca din 2005, pe scena electro – tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.

Calin si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa. In anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, Calin se reinventeaza ca DJ. Asa apare Unlocka. Sub acest alias a mixat deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu s-a ferit nici de la fidget, breaks sau house atunci cand a simtit nevoia.

UNCONSCIOUS PERCEPTION

SHARKY

Anunțuri

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: