Actress (live) & Lukid @ Berlin 19.11.2011

null

Doi dintre cei mai apreciati performeri ai noului sound din UK sunt obiectul fascinatiei Maschine si, totodata, al eventului de fata.

Actress inseamna un re:loaded pentru Maschine, fiind unul dintre primii artistii de marca ai momentului adusi pentru prima data anul trecut la unul dintre primele event-uri sub motto-ul Forward Thinking Electronic Sound. Conceptia sa inovatoare din muzica sa e exprimata perfect de albumul sau Hazyville din 2008, o alaturare irezistibila de house a la Detroit cu abstractiuni technoide si reverberatii RnB, care l-a adus instant in prim-plan-ul site-urilor de muzica electronica. Al doilea album, Splazsh, aparut anul trecut, relua atmosfera sci-fi imbogatind-o insa cu elemente funk din patrimoniul Prince sau George Clinton.

Lukid este unul dintre primii pusti englezi indoctrinati de scoala noului beat condusa de maestrul Flying Lotus. Debutul sau din 2007, Onandon, aducea in urechi sunetul proaspetei mutatii hip-hop din L.A. dar si techno-ul insufletit al lui Theo Parrish sau efuziunile candizilor Boards of Canada. Albumele ce au urmat, scoase toate la label-ul sau de suflet Werk Discs, au marsat pe acest mix original de influente, atragand cu sine review-uri bombastice si fani devotati. Ultimele sale productii au un aer putin mai distinct, mutandu-se mai degraba intr-o zona house experimentala proprie lui Actress sau lui Kassem Mosse.

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

Running order:

Polochord
Lukid
Actress
Bogman
Dreamrec on visuals

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

Acces: 25 RON inainte de 00, 35 RON dupa

Thanks to Adnan for the artwork and Julien for the kind words.
Provoke by Grolsch


Anunțuri

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: