Slyde @ Goblin 03.11.2011

null

Slyde pornesc la drum cu lansarea unui sir de “bombe” sub renumitul Label “Fingerlickin’”. De la debutul lor cu ‘Slippidy Slide’ pana la ‘Sex n Drugs’, sau la renumitul ’Kiss Kiss Bang Bang’, albumele lor au avut un success enorm in playlisturile XFM, KISS 100 & Radio 1.

Duo-ul si-a castigat reputatia atat prin re-edit-urile  si bootleg-urile innovatoare din DJ seturile lor cat si pentru piesele originale lansate mai nou sub labelul propriu SLYBEATS. Cel mai recent single ‘Move Ya Body’, din mai 2010, a stat pe locul 1 saptamani intregi, dominand topurile Beatport.

Abilitatile dinamice de DJ i-au facut doriti in cele mai cool cluburi si festivaluri din lume, in deschiderea Glastonbury pentru show-ul lui Annie Nightingale pe Radio 1, in turneele din Australia, Asia, Canada, in cadrul Glade Festival, Miami WMC, Burning Man – in San Francisco, in faimosul Womb Club din Tokyo. Simultan, duo-ul a facut furori pe scena londoneza unde activeaza constant in  Fabric, Matter & Ministry of Sound.

Capacitatea lui Slyde de a forta limitele a avut ca rezultat albumul “Everyone’s Entitled to our Opinion”, album ce includea pe lista de invitati nume ca MC Sir Real sau, colaboratorul lor de o viata, Jamaican MC Lady Posh. Albumul a primit cele mai interesante aprecieri ca “An Aural House Party” (IDJ), “Exploring the outer reaches of Filthy Crunkin Electro” (DJ mag),  iar cei doi au fost numiti “The New Kings of Electro Sleaze” (F*@K! magazine)

After: Amon

Detalii:

Data: Joi 3 Noiembrie, 2011
Locatie: Club Goblin, Str Smardan nr 30
Ora: 22.00
Intrare: 7 lei (un shot inclus)

Seria de evenimente JOINTZ este sustinuta de emisiunea Funk Electronique prezentata de The Gemini Bros. la Dance FM in fiecare luni seara de la orele 22.00. Emisiunea promoveaza muzica funk clasica (din anii 60-70) dar si nu-funk, ghetto-funk, electro-funk si pe langa mix-ul live prezentam si artisti, labeluri, partyuri atat din tara cat si de peste hotare.

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: