Engine-Earz Experiment (live) @ Arenele Romane 22.10.2011

null

Sambata, 22 octombrie 2011, Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)
ENGINE-EARZ EXPERIMENT
Live dubstep band

Sambata, 22 octombrie, la Arenele Romane, ii vom vedea la Arena dnb pe ENGINE-EARZ EXPERIMENT, cei supranumiti “Massive Attack ai generatiei dubstep”. Sunt prima trupa de live dubstep prezenta in Romania si cand spunem live ne referim la trupa de 7 oameni cu instrumente variind de la clape pana la tobe, tabla, cymbal sau darbuka.

Alaturi de ei pe scena vor urca maestrul GOJIRA, Dani, Planul si Inflex. La visuals i-am invitat pe olandezul, Hybrid Visuals (http://bit.ly/r5LEqt), frantuzoaica VJ ALU (http://bit.ly/pYFWUL) si DIAAN (http://bit.ly/p7GyVC).

Engine-Earz Experiment este un colectiv de artisti format in 2009 in jurul muzicianului Prashant Mistry. Acesta avea deja in palmares productii muzicale impreuna cu basistul de jazz castigator la premiile Grammy John Benitez, Roots Manuva, Foreign Beggars sau Aloe Blacc.
Inca de la inceput au fost apreciati si respectati de muzicieni cum sunt The Streets (au cantat in deschiderea turneului lor britanic UK FAREWELL TOUR), Tricky (au cantat in deschiderea turnului sau european primavara 2011), Dreadzone (in 2011 au avut impreuna turneu la nivel national in UK), Skream, Benga sau Caspa. De asemenea au fost deja prezenti la cele mai mari festivaluri britanice cum sunt Glastonbury, Glade, Latitude, Love Box, Time Out Sessions, We Are The People, Camden Crawl dar si Shambala (CAN), Phono (Denmark), Jazz Festival (Germany), Outlook (Croatia), Winter Sessions (France) and Open Source (Germany) in afara Angliei.

Muzica lor este atat pentru inima si suflet cat si pentru urechi si picioare, neuitand emotia, misticismul, politica sau activismul. Este o muzica cu aspiratii revolutionare, care trezeste forta in oameni si care incurajeaza sa recunoastem ca intotdeauna avem o voce comuna.

Printre cele mai importante piese EEE sunt: Reach You (http://www.youtube.com/watch?v=NbPiTRo3pqQ), Kalyuga (http://www.youtube.com/watch?v=mbHzdG2bR1A) sau They Live.

Aceasta petrecere este prezentata impreuna cu prietenii de la Boarder’s, care pe 22 octombrie vor sarbatori alaturi de noi primii 10 ani de existenta.

Totul se va desfasura in Arenele Romane intr-un cort incalzit incepand cu ora 20:30.

Acces:
25 lei
in avans la Boarder’s (http://eshop.boardersshop.ro/)

35 lei
la poarta (evenimentul incepe la ora 20:30).


Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: