Andy Smith @ Madame Pogany 22.10.2011

null

Sambata 22 octombrie, ora 23.00, la Madame Pogany:
DJ ANDY SMITH ( EX- PORTISHEAD)
Notsocommon dj

Pe 22 octombrie , dj-ul ANDY SMITH revine in Romania, la Madame Pogany, alaturi de MC HONEYBROWN. Seara va fi deschisa de live mix-ul lui George Stanca aka Notsocommon Dj. Be there!

Intrarea este libera

*ANDY SMITH & MC HONEYBROWN*

In setul lui *Andy Smith*, de la Madame Pogany, veti recunoaste scratch-uri al unor piese cu influente old school (anii 70, 80, 90 ) de Hip Hop, Soul, Funk, Boogie, Reggae , mixate cu vibe-uri de petrecere in stil Bristol.

Numele lui *Andy Smith* este asociat cu *Portishead*, datorita elementelor de hip-hop scratch DJ-ing care completeaza si definesc sound-ul cunoscutei trupe trip-hop pe primele doua sale albume. Smith era deja cunoscut printr-o cariera solo sau in colaborarea cu alti artisti internationali si inainte de a fi membrul trupei *Portishead*, atat ca dj cat si ca producator, sample supplier & record compiler.

Andy a devenit unul dintre cei mai respectati dj de club si un nume de referinta in industria muzicala. Din 1998, lansa albume cu mixuri de mai multe genuri, combinand scratching de vintage funk, R&B si Soul cu Hip Hop contemporan.

“The Document” ( 1998), este primul album de mix-uri care combina o varietate atat de mare de genuri muzicale, pornind de la piesele unor muzicieni atat de diferiti, precum Tom Jones, Peggy Lee, The Jungle Brothers si The Spencer Davis Group.

Mai nou a aparut si pe cd *Jam Up Twist*, o compilatie cu mixuri de rock’n’roll, R&B, Northern Soul ?i ska, care poarta numele serilor sale de succes din cluburile din Londra, Dublin si Bristol.

*NOTSOCOMMON DJ*

Pentru el muzica este mai mult decat o pasiune. Este un stil de viata pe care si-l cultiva atent. Influentele pe care nu ai cum sa nu le simti in stilul sau sunt dintre cele mai diverse. De la Prodigy al carui fan declarat este pana la The Cure. De la Kraftwerk pana la James Zabiela. De la Pink Floyd la Radiohead. De la New Order si Joy Division la Chemical Brothers si Moderat. Lista este atat de vasta si imposibil de epuizat ceea ce intareste afirmatia ca, pentru a fi un dj cu adevarat bun, pe langa tehnica, trebuie sa ai o cultura muzicala de invidiat, o lectie pe care Notsocommon si-a insusit-o pe deplin.

http://soundcloud.com/notsocommondj

A inceput sa mixeze in 2006 in Cool Cat unde fiecare seara de joi il gasea in spatele pupitrului. Tot in 2006 a mixat in legendarul Web Club alaturi de Marika. De atunci au urmat noi si noi locatii printre care Expirat si The Other Side of Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, Sub Bufet, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, Sex Tower Underground Power, Festivalul Penisula (2009), Palatul Universul.

Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un dj versatil, capabil sa mixeze booty and funky breaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.

Pana acum are la activ deja 2 nominalizari la premiile Nights la categoriile „Cel mai bun dj debutant” si „Cea mai mare ascensiune”.

In 2009 a debutat in eter la Radio Bucuresti, fiind in fiecare miercuri gazda emisiunii Electrocord, prima emisiune de muzica electronica de la postul respectiv, reusind de asemenea si performanta de a fi cel mai tanar dintre colegii sai de radio. Printre invitatii pe care i-a avut se numara atat artisti romani cat si straini precum: Junkyard; Marika; Unu; TRG; The Model; Ok Coral; VRT; Mesmer; Adrian Patrascu; Negru; Michi etc; straini: Elite Force; A-Skillz; Meat Katie; Atomic Hooligan (Terry).

Rezervari & mai multe informatii : 0743 661 782

www.madamepogany.ro

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 – 44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.


Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: