Jamie Jones & Tale Of Us @ Cabaret Events Hall 16.09.2011

null

Yourstruly prezinta:

JAMIE JONES
TALE OF US
FOUCHAT

SAMBATA, 16 SEPTEMBRIE 2011, ORA 23:00

@ Cabaret Events Hall – Str. Glodeni, nr. 3, Sector 2, București(Barbu Văcărescu, în baza sportivă Pescariu)

Intrare:

25 lei între 23:00 și 01:00
40 lei după 01:00

Unul dintre starurile techno în constantă ascensiune, Jamie Jones, face parte din noua generație de artiști care reinventează noțiunea de DJ prin complexitatea și nonconformismul seturilor.

În timpul petrecut în Londra ca student, lui Jamie i-a crescut fascinația pentru cultura de club și asta l-a determinat să își petreacă verile în Ibiza. Aceste veri pe insula au fost cele în care s-au legat relații care l-au ajutat să devină parte integrantă a scenei muzicii electronice din Ibiza și, mai târziu, din Londra, unde a avut gig-uri constant la Fabric. Și-a perfecționat sound-ul și a început să dedice din ce mai mult timp producției. Fondatorul label-ului Freak N’Chic, Dan Ghenacia, se vede atras de potențialul piesei „Amazon” și o lansează în scurt timp la casa de discuri mai sus menționată.

Jamie Jones a mai lansat ulterior piese la Crosstown Rebels, Get Physical, Cocoon, Poker Flat și multe altele case de discuri. Producțiile sale sunt marcate de linii de bas subtile, armonie disonantă și hipnotică, percuții clare.

În 2009 a lansat „Summertime”, cel mai bine vândut EP al label-ului Crosstown Rebels, a și lucrat la câteva videclipuri, iar albumul de debut “Don’t You Remember The Future” a fost declarat de mulți critici și jurnaliști de muzică electronică cel mai bun album al anului. În premieră în România, vineri, 16 septembrie, Jamie Jones.

Tale of Us, un duo format din Karm și Matteo, rescrie regulile muzicii electronice prin viziunea împărtășită a îmbinării elementelor de house și techno cu cele de pop, nudisco și chiar rock.

Toate productiile lor sunt ușor de recunoscut, chiar dacă acoperă o plajă foarte largă de stiluri, inclusiv ambiental și experimental. Fiind deja o prezență constantă în cluburi ca Watergate și Weekend din Berlin, Tenax din Florența, Barraca din Valencia și DC-10 din Ibiza, s-au maturizat muzical până în punctul în care organizează petreceri secrete sub numele “Just This” in Milano.

În prezent, cei doi locuiesc în Berlin, un oras inspirațional care, spun ei, le-a oferit numeroase oportunități în ceea ce privește cariera muzicală. Aici s-au consolidat relațiile cu persoanele din industrie care le împărtășesc aceeași viziune: Seth Troxler, Shaun Reeves, Ryan Crosson și Lee Curtiss, cei care au fost un sprijin consistent pentru „Tale of Us”, EP-ul de debut lansat la Visionquest, label-ul celor enumerați.

Înainte de aceasta etapă, Karm și Matteo au lansat câteva piese la Barraca Music și Life and Death, și au colaborat la câteva remix-uri cu Shaun Reeves și Ryan Crosson de la Visionquest. Tale of Us a devenit un nume puternic după ce a remixat Thugfucker – Disco Gnome, incontestabilul hit al verii 2010, votat chiar și de revista Mixmag ca una dintre cele mai bune producții ale anului. În premieră în România, vineri, 16 septembrie, Karm și Matteo, Tale of Us.


Anunțuri

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: