Dyed Soundorom & Guy J @ Romexpo 09.09.2011

null

Nights.ro prezinta:

SUMMER SET 2011 – 4TH EDITION
2 STAGES // 14 DJs // ROMEXPO CENTER, BUCURESTI

Vineri, 9 septembrie 2011, ora 21:00

Evenimentul ce marcheaza finalul sezonului de vara in Bucuresti debuta in septembrie 2008 la piscina Daimon, locatie care a gazduit si urmatoarele doua editii – 2009 si 2010, si care s-a dovedit neincapatoare pentru miile de participanti, dintre remarcatii editiilor anterioare facand parte Alex Niggemann, Praslea, Livio & Roby, Kozo, Cezar, sau, de ce nu, Rosario Internullo, Optick si DJ Kool.

Pentru editia din acest an, primele doua nume la care ne-am gandit sunt Dyed Soundorom, rezidentul Circo Loco si Guy J, diamantul Bedrock, lor alaturandu-se o pleiada de artisti romani de calibru care literalmente vor incendia, asa cum au facut o vara intreaga, ringurile de dans a doua scene amplasate in parcarea Romexpo (intrarea A), langa Twin Towers

Artistul Bedrock, care a fost si este foarte promovat de catre John Digweed, unul dintre cei mai importanti DJ-i ai planetei in acest moment, se intoarce in Romania dupa un 1 mai de mare angajament, el mixand la Kudos Beach din Mamaia in fata unei audiente record.
Artistul israelian mai are in program date la celebrul club Space din Ibiza, la festivalul Extrema Outdoor, la Kazantip in Ucraina, Cafe D’Anvers in Belgia, plus date in Londra, Madrid sau Mexico City.

Rezidentul Circo Loco @ DC10

Ibiza se mandreste, pe langa un program foarte bine conturat in jurul rezidentei sale de calibru, cu date in Londra – la Fabric, Paris – la The Rex Club, Perth si Sydney (Australia), in Portugalia, dar si la Ghoa din Barcelona sau Arma17 in Moscova, la Watergate din Berlin sau la Metronome din Bruxelles , si cu ceva EP-uri (Con leche, Icare EP) si remixuri (la piesa “What they say” semnata de Maya Jane Coles). Francezul are o ascensiune formidabila, el reusind sa impresioneze pe mai toata lumea atat prin muzica lui, dar mai ales prin pasiunea pe care o pune in slujba sunetului. Dyed a mixat deja in Romania, la Club Space din Bucuresti si la “In Deep And Dance Days 2011″, bucurandu-se deja de o popularitate crescanda in randul cunoscatorilor de muzica buna.

Artistii Understand – Kozo si Cezar si artistul Barraca/Soweso, Negru, se alatura celor doi invitati speciali. Cei trei romani au pus pe jar scenele de dans a celor mai bune cluburi din Romania si Europa in fiecare weekend din acest sezon estival. In completarea line-up-ului vin trei artisti care au mixat deseori in cadrul evenimentelor organizate de Nights.ro, Adrian Eftimie, Rosario Internullo si DJ Kool. Ultimile nume confirmate au de asemeni o notorietate pe scena electronica romaneasca, Mihai Amatti, Hado, Mauss, Alex & Mircea Babescu si Ilau debutand la cea de-a patra editie a Summer Set, in timp ce Greeg revine, dupa ce a mai participat la editia din 2009.

– Click Stage –

DYED SOUNDOROM (Circo Loco @ DC-10, Ibiza)
KOZO B2B CEZAR (Understand)
NEGRU (SOWESO)
MIHAI AMATTI (LOK Records)
HADO (Groove ON)
MAUSS (Lollipop Booking)

– Alt Tab Stage –

GUY J (Bedrock)
ROSARIO INTERNULLO (Desolat)
GREEG (Dance FM)
ADRIAN EFTIMIE
DJ KOOL
ALEX & MIRCEA BABESCU (We Love Progressive)
ILAU

BILETE (disponibile doar la intrare, in seara evenimentului):
20 de lei inainte de ora 23:00
30 de lei dupa ora 23:00.

Pentru rezervari VIP va rugam sunati la : 0745.023.177
– atentie doritorilor, conditie obligatorie – SA NE CUNOASTEM!

ADRESA : Bd. Marasti, nr. 65-67, 011465, Bucuresti.

Accesul se face prin intrarea A din imediata vecinatate a Twin Towers din Piata Presei Libere.

Accesul este interzis persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani!Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: