Black Tape For A Blue Girl @ Kulturhaus 14.06.2011

null

In urma cu 25 de ani, pe continentul nordamerican lua nastere una dintre cele mai interesante trupe de DarkWave, intitulata BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL. Mentorul ei, nimeni altul decat seful casei de discuri Projekt Records, a realizat pana acum 10 albume variate, ce penduleaza de la Gothic, Ethereal si NeoClassical la Dark Cabaret, Dream Pop sau Ambient, unele dintre ele apreciate chiar de celebrul regizor David Lynch.

In seara de 14 iunie, in minimalista si cocheta sala de concerte KULTURHAUS, Strada Sf. Vineri Nr.4, Bucuresti, incepand cu ora 21.00, BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL va sustine, in premiera pentru Romania, un concert care va contine piese de pe albumele cele mai reprezentative ale trupei.

Detalii despre grup:

http://blacktapeforabluegirl.com

Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 20.00, timpul de asteptare pana la urcarea artistilor pe scena urmand a fi suplinit prin rularea video a concertului unicat ROME, din data de 13 decembrie, 2008, din cadrul Serii Speciale Martial PostFolk de la Brasov.

Pretul biletului este de 30 lei si poate fi achizionat din: Magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas & www.eventim.ro dar si de la intrarea in locatie, in seara evenimentului.

Anunțuri

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: