Mao Dezinhibator @ Control 20.04.2011

null

ArtVault si Club Control prezinta MAO Dezinhibator la a patra editie editie Sonic Boom – The New Composers – serie de evenimente dedicate noutatilor in muzica romaneasca alternativa, de la indie la electronic si de la postpunk la dub.

MAO Dezinhibator ia fiinta dupa unirea a 3 entitati muzical-spatiale, intr-o noapte cu luna plina cand planetele erau aliniate perfect si Aurora Boreala AB putea fi vazuta din Bucuresti. Se intalne…sc greu, dar atunci cand o fac scot Muzica Intergalactica de Mare Angajament MIMA. Si-au jurat in ciocul lui Cioc sa inregistreze 3 piese pana in momentul in care vor semna cu o casa de discuri de pe Marte.

http://soundcloud.com/dezinhibator

Cioc, Inalt Tehnician al Sunetului Intergalactic ITSI, studiaza muzica dinainte de a se naste. La 2 ani stapanea la perfectie metronomul, iar la varsta de 5 ani avea deja 3 albume. Roaba, absolvent al mai multor facultati auxiliare FA, s-a specializat in arta spionajului sonor SS. Ambidextru, canta la 26 de instrumente in timp ce vorbeste 14 limbi diferite. Canar aude voci si hypersunete de la varsta de 6 luni cand era sa se inece cu o bucata de branza, viezure sau varza, la care lucra de ceva vreme. De atunci nu mai mananca. In prezent face a 6a oara Conservatorul C, sectia tamburina eclectica.

Intrare libera

Un proiect ArtVault si Club Control.
Performance-ul Mao Dezinhibator incepe la ora 22.00 si dureaza aproximativ 70 de minute

Anunțuri

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: