Booka Shade @ Kristal Glam Club 16.04.2011

null

Sambata, 16 aprilie 2011, ora 23:00

Pret intrare: 20 lei inainte de ora 00:00 / 40 lei dupa 00:00

Info: 0722795184

O noua surpriza vine din partea clubului Kristal din Bucuresti, care ii are ca invitati speciali pe nimeni altii decat cei de la Booka Shade, sambata, 16 aprilie 2011. In warm-up va mixa Kid Chriss iar la after il veti gasi pe Mihigh, ambii rezidenti ai clubului Midi din Cluj Napoca

De obicei, artistii germani care compun Booka Shade soseau in Romania o data pe an, mai toate petrecerile lor fiind foarte reusite, fie ca a fost vorba de La Mania din Mamaia, Studio Martin sau The Mission din Bucuresti.

Astazi sunt artistii de baza de la casa de discuri Get Physical, alaturi de M.A.N.D.Y. Tot aici au lansat si albumul de debut ‘Memento’ in 2004, primit foarte bine de catre public. Au ramas cunoscuti pentru single-uri ca “Mandarine Girl” si “Body Language”, lansate tot la casa de discuri Get Physical Music.

Dupa un inceput de an petrecut mai mult in emisfera sudica, cu aparitii in mai multe orase din Australia si Noua Zeelanda, dar si in America de Sud (in luna martie 2011), in Brazilia la D-edge, Rio Music Conference, Deputamadre sau P12 in Florianopolis, cei doi Booka Shade s-au intors in Europa, urmand sa mixeze in Silo din Leuven (Belgia) si in Tel-Aviv (Israel).


Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: