Anton Zap @ Palatul Spayer 09.04.2011

null

Anton Zap @ Palatul Spayer
sambata, 9 aprilie

Anton Zap si-a inceput incursiunea in muzica prin 1998, cu o rezidenta la unul dintre cluburile emblematice din undergroundul mosovit – Propaganda. Afinitatea pentru vinilurile vechi si melanjul de stiluri din seturile sale timpurii – deep soulful house, classic Detroit techno, funk sau chiar gospel – si-au pus amprenta permanent pe viitorul producator Anton Zap.

Primul release i-a iesit abia 2007 la Deep Explorer in Spania, insa l-a propulsat pe Anton aproape instant in sectiunea “artist to watch” a mai tuturor siteurilor de specialitate. In 2008 moscovitul a primit si pedigreeul, de la nimeni altul decat Jus-Ed, parintele Underground Quality, labelul american pe care multi il confunda cu o stare de spirit. La UQ Anton produce si in prezent, chiar daca intre timp si-a facut propria casa de discuri in Moscova – Ethereal Sound, si a mai lucrat cu alte doua labeluri cu greutate – Uzuri si Quintessentials – ambele din Londra.

Mai departe, tocmai contradictia dintre ascensiunea-fulger a lui Zap si profilul lui modest, undercover, l-a instalat pe lista de booking a mai tuturor cluburilor cu viziune din Europa si US, insa el a asteptat pana in ianuarie 2009 pentru primul gig in afara Rusiei, care s-a concretizat la Panorama Bar, chiar in Berlin.

!! IMPORTANT !! Evenimentul este privat. Daca iti place Anton Zap si vrei sa mergi la petrecere contacteaza the8ubble@gmail.com

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: