Cezar, Kozo & Praslea @ Studio Martin 02.04.2011

null

Proiectul Understand este unul mai vechi, chiar si in ceea ce priveste ipostaza sa de label. Dupa ce cu multi ani in urma niste minti luminate au decis infintarea unui nou portal/forum, alte minti la fel de luminate au hotarat sa duca mostenirea mai departe, in varianta plastificata. Concret vorbind labelul va lua nastere de facto odata cu aparitia primului EP pe piata, cel mai probabil in cursul lunii aprilie. Primul disc poarta semnatura lui Cezar Lazar si se numeste Din gand in cand. Partea vizuala va fi asigurata de prietenul nostru Tudor Nastase care ne-a convins sa renuntam la robotul facut tot de el in tinerete si ne-a croit niste haine mai confortabile si mai durabile.

Noi, adica Cezar, Kozo si Praslea, vom sarbatori lansarea la apa a acestui crucisator muzical pe data de 2 aprilie la Studio Martin.

Labelul isi propune sa abordeze o muzica mai subtila, nu totdeauna destinata ringului de dans. Mentala, experimentala si atemporala. O platforma universala pentru un sound intelept fara a ascunde faptul ca urechile noastre sunt indreptate primordial catre artistii romani.

Tot ei vor fi sub lumina reflectoarelor si in serile Understand pe care ni le dorim nu doar atunci cand mai lansam cate un disc, ci una pe luna. Una dar buna, presarata cu tot ce are mai bun miscarea underground romaneasca. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: