Kraak & Smaak @ Fabrica 19.03.2011

null

3 ani de Fabrica, 3 nopti de petrecere: Deceneu, Psychofreud si Kraak & Smaak. Seara de 19 Martie este ultima din aceasta rockada, alaturi de Funk Electronique. Cei 3 ani vor fi rasplatiti prin intermediul unui open bar.

Kraak & Smaak – (Japanelo Records) – Proiectul Kraak & Smaak a luat nastere cu 7 ani in urma, Mark Knepper, Oscar De Jong si Wim Plug, cei trei olandezi din spatele lui, reusind sa-l transforme intr-unul din cele mai bune produse de export al tarii lalelelor. Au produs 3 albume de studio, zeci de remixuri, peste 200 de concerte live si numeroase DJ seturi.

Nuage (live act) – S-a înfiripat in primavara anului 2007: Norica, Nicu, Filip si Johnny. Nu a fost usor sa ne gasim, pentru ca provenim din zone diferite; ceea ce i-a unit a fost pasiunea de a canta si promova muzica si ritmul.

The Gemini Bros. (Funk Electronique) – Evolutia si maturitatea si-a spus cuvantul in drumul celor doi frati, experimentali la inceput prin techno si funky house, ajungand la un stil cu o amprenta personala de nufunk, funky breaks, mash-up, soul, nujazz, nudisco si freestyle.

Anunțuri

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: