Pyramid & RackNRuin @ Space 18.03.2011

null

Beat Candy presents:
„This is a serio-us party”
Vineri 18 Martie 2010 @ Club Space
Daca ar fi sa numim un gen muzical care a castigat foarte mult in anul 2010, reaparitia genului jungle la 140bpm ar fi printre primele mentionate. Odaca cu venirea verii si a imnului „Soundclash”, tanarul producator Matt Scott a facut pasul cel mare producand o dogoritoare coliziune de garage, breakbeat si dubstep intr-una dintre cele mai resunatoare piese ale anului trecut. In Octombrie a recidivat reusind un remix pentru piesa „Territoty” a celor doi giganti „Navigator si Slarta John”. De asemenea in 2010 Matt si-a luat o pauza pentru a transforma „I Blame Coco”(Sting’s daughter) intr-un imn al cluburilor, iar apoi pentru a se antrena cu „As We Enter” a legendelor Nas si Damian Marley.
” I don’t care about genre – hopefully you can see this in my music – if it’s good I’ll make it or play it out – no matter what genre it is!” RackNRuin
Suntem absolut convinsi ca acest tanar londonez va fi enorm anul acesta, asa ca nu ratati ocazia sa il ascultati acum, pana nu se imprieteneste cu baietii mari si nu ne mai baga in seama.
PYRAMID este format din duol londonez DJ/MC Nick D’Silva si Scott Maclean, in prezent inregimentati la premiatul label Funkatech Records. Parteneri de studio si in acelasi timp prieteni foarte buni,  perechea ofera reprezentatii live pe tot globul de la Glastonbury pana la Galway, cunoscuti pentru seturile electrice si nelipsita energie de pe scena.
Original inradacinat in breakbeat, sunetul lor a evoluat combinatie de beat si basi setati la un ritm de 140bpm. Fie ca este vorba desore break, dubstep sau orice in jurul lor,  PYRAMID sunt de urmarit chiar si doar pentru productiile proprii incepand cu :–> PYRAMID vs Far Too Loud – The System;  PYRAMID – The Preacher, pana la ultima, si cea mai reusita dupa parerea noastra „PYRAMID feat Julie Thompson ‘Cruel’ ”

Line-up:
PYRAMID [UK] / Funkatech
RackNRuin [UK] / Subslayers

Warm-up: ZICU

Intrare:
<00:00 fetele gratis / baietii 20RON
>00:00 fetele 20RON/ baietii 30RON

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: