Sillyconductor, Rekabu & Khidja @ Fratelli Espresso Bar 04.03.2011

null

Avem o tara cu chef de distractie, un peisaj care a inspirat poetii, avem un Circus, niste sensibilitati si talentele corespunzatoare, o pozitie geostrategica pentru care se ciocnesc alene Estul si Vestul (si noi intre ele), o mostenire orientala si una latina, o mare de contradictii si un munte de potentialitati, o fire poetica si mult (auto)umor, avem depresia lui Baco si ironia lui Cara.

E suficient material incat sa facem din… asta un Circus Din Carpati, locul in care se produc cei mai reprezentativi artisti si DJ romani, intr-o reinterpretare a clubbingului din perspectiva carpatodanubianopontica. Pe scurt un homemade Circus, in cel mai pur sens al cuvantului.

=====================================

Prima sesiune de Circus romanesc ii are ca invitati pe Sillyconductor, Rekabu si Khidja. Rekabu vine cu un nou etos muzical nutrit la sursa si cu aceeasi usurinta neoniana cu care se misca teoretic, comprehensiv si empatic printre genuri muzicale diverse.

Nu o sa ramana beat pe beat si zona muzicala neexplorata. De la mambo sudanez si kraut indian pana la worldmusic si folk(lor) – poate chiar ceva turbofolk & gypstep – jazz, prog, cei doi vor mixa toate genurile posbile pentru a da un refresh soundului de disco, acid, house si techno pe care il asteptam de la o noapte regulara de clubbing.

(Drept pentru care ar fi bine ca toate asteptarile despre DJ-seturi, beatmatching, tranzitii, progresii sa ramana la intrare. Intrarea libera de la Fratelli Espresso Bar).

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: