Suncatcher, Control Freak, Snatt & Vix @ Studio Martin 25.02.2011

null

TRANCENDANCE with Suncatcher, Snatt & Vix, Control Freak @ Studio Martin – 25.02.2011
Luna Februarie ne aduce un TrancENDancE cu totul si cu totul special. Partyul din Studio Martin, din 25.02.2011, reprezinta o invitatie la o seara trance, in care isi va face debutul la pupitru unul dintre cei mai in voga producatori romani ai anului 2010, SUNCATCHER. Tot in aceeasi seara,
CONTROL FREAK, promite un warmup de exceptie, dorinta sa de afirmare facandu-si simtita prezenta.SNATT & VIX, ca de obicei, vor face clubul sa rasune cu cele mai noi productii trance & progressive, dar si cu trackuri clasice, deliciul cunoscatorilor.
SUNCATCHER
Tanarul producator din Romania, Bogdan Cupcea (aka Suncatcher/ Suncatcher pres. Sensu) s-a nascut in 1986. Pasiunea lui pentru muzica a inceput destul de devreme, dar nu s-a materializat pana cand un bun prieten de-al sau, Mihai Mogos, i-a facut cunoscut programul Fruity Loops, la inceputul primaverii din 2003. Fiind atras de tras de muzica trance si influentat de producatorul Andre Tanneberger (aka ATB), Bogdan a inceput sa-si produca muzica si a incercat sa-si creeze propriul stil, rezultatul fiind ceea ce se poate auzi acum in minunatele lui track-uri. A primit sprijin masiv de la nume mari de pe scena trance, cum ar fi : Above & Beyond, Daniel Kandi, Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, DJ Shah, Signalrunners, Manuel Le Saux si multi altii.
CONTROL FREAK
Gabriel Slavescu, sau Control Freak, cunoscut si sub aliasul “Ais”, nascut in 1989, este un veteran printre ascultatorii de muzica trance din Romania. A mixat la multe petreceri cu specific trance din tara noastra, si avut cateva piese in emisiunea TrancENDancE ArenA de la Vibe FM, gazduita de Snatt & Vix, una dintre ele ( o colaborare cu Nic Briel ) fiind votata piesa saptamanii (Web Selection), la sfarsitul anului 2010 / “Sander van Doorn vs Dustin Zahn & Len Faki – Reach Out To Stability [ Control Freak & Nic Briel Mashup ]“.
Bilete la intrare – 20 RON toata noaptea
Ziua: Vineri, 25 Februarie 2011 – Ora de start : 23:00
Locatie: Studio Martin, Bucuresti – Adresa: 41 Iancu de Hunedoara Blvd.
Rezervari : +40.733.627.846
Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: