Ragana, iLLBiLLY HiTEC & Kaly Live Dub @ Atelierul de Productie 19.02.2011

null

Ginger Group vă invită la ATELIERUL DE PRODUCȚIE (Splaiul Unirii 160) pe 19 februarie, începând cu orele 21, la evenimentul IN DUB WE TRUST. Pornind de la ritmuri de reggae și roots, trecînd prin hip hop și jungle, se va ajunge la acorduri de dub, electronica și dubstep.

Cele 10 ore de muzică, construite de 18 artiști, vor fi împărțite între trei trupe live Ragana ( Polonia), iLLBiLLY HiTEC ( Germania), Kaly Live Dub ( Franța), și două Dj seturi realizate de Dani (warm-up) și Matze (after party).

Kaly Live Dub (Lyon, Franța) este una dintre cele mai vechi si reprezentative trupe de dub din Franța. Cu o istorie de 16 ani pe scena muzicală, cu 10 albume pe piață, nenumarate concerte și prezențe la festivaluri, cei 6 muzicieni vor prezenta ultimul lor album Lightnin’ the Shadows.

Kaly sunt pioneri ai dub-ului francez, iar aceasta se poate traduce printr-o largă prezență de influențe din genuri precum hip hop, electronica și dubstep.

Ragana (Kraków, Polonia) cântă o muzică menită să aducă aminte de conștiința colectivă, de omul de lângă noi. Cu ritmuri clasice de reggae și roots, Ragana este una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae / dub din Polonia.

Ultimul lor album „A long delay ago” este chiar o introducere a sound-ului regăsit pe material. Peste delay-uri și reverburi care dau o putere extraordinară bass-ului și tobelor reci, descoperim vocea plină de armonie a solistei trupei, Jagha.

iLLBiLLY HiTEC (Berlin, Germania) este una dintre cele mai promițătoare trupe de electro-break-dub de pe scena germană de profil. Muzica lor combină ritmuri de dubstep, jungle, breakbeat, hip-hop și reggae. Acordul tobelor live, sunetele electronice și vocea puternică a Mc-ului definesc sound-ul eclectic al trupei.

Primul lor EP, “BadBoyBass”, ieșit în iunie 2010 semnează colaborări cu Brother Culture, Marlene Johnson, Longfingah și Emanero.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Polonez, Creative Media Agency și Young Minds;

În momentul de față Atelierul de Producție se află într-un amplu proces de reamenajare ce cuprinde sunet, lumini, bar, ambient.
In Dub we trust este primul eveniment pentru care spațiul, proaspăt reamenjat își va deschide ușile.

Prețul unui bilet este de 35 de RON până la ora 24, 45 de RON după ora 24.Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: