OK Corral, Brazda lui Novac & VRT @ Space 17.12.2010

null

Pe 17 decembrie 2010, concomitent cu lansarea oficiala a filmului TRON: Mostenirea, la Club Space are loc lansarea oficiala a soundtrack-ului TRON: Legacy, compus si produs de Daft Punk.

Dupa ce au crescut cu o admiratie profunda pentru filmul TRON, varianta originala din 1983, Daft Punk au decis sa scrie un nou capitol in istoria filmului: duo-ul a cerut ajutorul unei orchestre simfonice pentru a realiza acest soundtrack si au inregistrat la AIR Lyndhurst Studios, cel mai renumit studio de inregistrari pentru coloane sonore din lume.

Invitatii speciali, in cadrul petrecerii de lansare, OK Corral, VRT si Brazda lui Novac vor recrea atmosfera din filmul TRON: Legacy iar clubul Space va pune la dispozitie o camera special amenajata TRON, unde fanii pot asculta si cumpara CD-ul TRON: Legacy Original Motion Picture – Music by Daft Punk si primi materiale promotionale TRON.

TRON: Legacy este o aventura 3D care se desfasoara intr-o lume digitala incredibila, creata cu ajutorul unor efecte vizuale foarte spectaculoase, o lume diferita din punct de vedere vizual de orice a aparut pe ecrane pana acum.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), expertul tech de 27 de ani, fiu al lui Kevin Flynn (interpretat de castigatorul de Oscar Jeff Bridges), investigheaza misterioasa disparitie a tatalui sau si se gaseste atras universul high-tech TRON, unde tatal sau traieste, captiv, de 25 de ani.

Filmul TRON: Legacy / TRON: Mostenirea apare in cinematografele din intreaga lume si in cele din Romania, incepand cu 17 decembrie.

Mai multe detalii despre film: http://www.tron-mostenirea.ro

Intrare: liber pana la 01:00 / 20 lei dupa 01:00

Anunțuri

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: