Mark Sherry @ Studio Martin 03.12.2010

null

TRANCENDANCE
with MARK SHERRY
03.12.2010 @ STUDIO MARTIN – BUCHAREST

„Ciocanarul” producator si dj de tech-trance, Mark Sherry (din UK) ajunge pe 3 Decembrie 2010 si in Romania la Studio Martin (Bucuresti), in cadrul unui eveniment exploziv marca TrancENDancE si sustinut de Vibe FM. Prezenta obligatorie !!!

Inca din 2008, Mark Sherry a ajuns la apogeul carierei sale, avand la activ prezente pe scenele unor evenimente de anvergura si  petreceri  in cele mai mari cluburi de pe planeta!!! In Utrecht la Trance Energy, a reusit sa tina publicul in priza, la Qlimax a compus un set ravasitor si la Dance Valley a acaparat toate aplauzele si felicitarile publicului extaziat de setul sau perfect si lista poate continua. Povestea din 2008 continua in alta masura si in primele luni ale lui 2009, Mark ajungand pana in tinuturile indepartate ale Australiei la evenimentul “Australian Trance Energy tour”  plus implicarea sa in primul DefQon1, eveniment ce a avut loc la Sydney in luna septembrie a acestui an, unde a concertat atat cu numele sau cat si cu aliasul de „Public Domain”. Chiar si aeroportul Jam din Estonia a fost cucerit de Mark Sherry la cel mai mare festival de muzica din Estonia alaturi de Richard Durand si in Polonia la Trance Xplosion alaturi de Ferry Corsten.

Sa fie cumva carisma, bagajul de cunostinte si talentul sau in spatele pupitrului, de a facut ca toata lumea sa vorbeasca despre el? Ei bine da! Munca pe care Mark a investit-o si laurii castigati pe buna dreptate l-au propulsat rezident la Q-dance pentru evenimente uriase precum DefQon si In Qontrol unde poate fii urmarit  ravasind publicul cu stilul sau unic de a mixa.

La acest inalt nivel din UK si gig-uri europene combinate cu performantele din Australia de la Q-dance, Transmission si  Pharmacy, dovedesc ca Mark este de neoprit  pentru moment.

Tehnicile de productie din studio i-au adus popularitate in toata lumea.  Productiile solo si  colaborarile facute cu diversi artisti sunt semnate de cele mai bune case de discuri de trance si tech-trance din lume cum ar fi: Reset / Spinnin’, Captivating  Sounds si Soundpiercing / Armada Music, casa de discuri a lui Paul van Dyk – Vandit Digital, si multe altele.

Iar sub numele (aliasul) de „Outburst”, Mark Sherry isi lanseaza piesele la Detox – un popular label de muzica tech-trance.

Tot pentru Detox, Mark face si o parte din A&R. Toate proiectele, toate reusitele combinate cu angajamentul sau  pentru scena muzicii electronice, toate duc la o infatisare favorabila dj-ului Mark Sherry, urmand sa lanseze si alte proiecte foarte interesante in viitorul apropiat.

Alaturi de Mark Sherry, vor mixa rezidentii TrancENDancE: Snatt & Vix, care se vor ocupa de warm-up si after party!!!

Bilete la intrare –
30 RON pana la miezul noptii
40 RON dupa miezul noptii

Ziua: Vineri, 3 Decembrie 2010 – Ora de start : 23:00
Locatie: Studio Martin, Bucuresti – Adresa: 41 Iancu de Hunedoara Blvd.
Rezervari : +40.733.627.846
http://www.studiomartin.roAnunțuri

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: