To Rococo Rot @ Kulturhaus 26.11.2010

null

Kulturhaus găzduieşte pe data de 26 noiembrie 2010 un concert al trupei germane To Rococo Rot, eveniment inclus în cadrul Festivalului Internaţional de Film Experimental ce va avea loc la Bucureşti în perioada 24-28.11.2010, festival unde clubul nostru este partener oficial.

To Rococo Rot este un trio berlinez alcătuit din basistul Stefan Schneider (fost membru al cunoscutei trupe Kreidler) şi fraţii Robert (chitară, electronică) şi Ronald Lippok (tobe, effects). Ei combină instrumentalul cu muzica electronică, atât analog cât şi digital, totul pentru a crea un mix post-rock electronic ce sigur îşi va atinge audienţa.

To Rococo Rot au debutat în 1996 cu un album fără titlu, pe vinil, continuând apoi cu Veiculo (1997), lansat de casa de discuri britanică City Slang. În acelaşi an, trupa a înregistrat un material nou de studio cu producătorul David Moufang. După transferul la Mute Records, formaţia a lansat The Amateur View în 1999 şi Music Is a Hungry Ghost în 2001, urmat de albumul Hotel Morgen (2004), bine primit de critica de specialitate. Cel mai recent album To Rococo Rot, Speculation, a fost lansat în martie anul acesta de Domino Records.

„Trio-ul german reinventează rock-ul instrumental cu influenţe electronice, iar entuziasmul lor pentru recontextualizarea sunetelor familiare rămâne neschimbat.” (BBC)

„To Rococo Rot combină efectul analog cu pasaje electronice şi percuţie mecanică pentru a crea un sound digital, dar 100% uman.” (Pitchfork)

www.myspace.com/torococorot

Preţ bilet: 20 lei (presale)/30 lei la intrare.


Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: