Rodion, Hugo Sanchez & Maelstrom @ Popa Nan 82 26.11.2010

null

SOLARDISCO SHOWCASE @ Popa Nan 82

Rodion & Hugo Sanchez aka Alien Alien [Gomma Records, Solardisco Recordings, IT] live
Maelstrom [Solardisco Recordings, Eskimo, Mindless Boogie, UK]
Logan [Haules Baules, RO]
Tazu [The Bubble, RO]
Visuals by HD 59686

26.10.2010 / 18+

intrare :
15 lei pana in ora 00:00
25 lei dupa ora 00:00

Exclusive interview w/ Rodion & Hugo Sanchez> http://youtu.be/cgoKw2mkyrc

powered by The Bubble & 4Play
proudly sponsored by Grolsch

Acum aproximativ 4,56 miliarde de ani, colapsul gravitational al unei mici parti dintr-un nor molecular gigant a dat nastere la ceea ce numim azi Sistemul Solar. Acum aproximativ 2 ani, explozia emotionala a unui mici parti din Glasgow, Scotia, a dat nastere casei de discuri Solardisco.

Prea multa vreme, oamenii au crezut ca Pamantul este plat si ca sta nemiscat in centrul Universului. Prea multa vreme, oamenii au crezut ca sunt buricul Pamantului. Prea multa vreme, buricul a fost acoperit si nedansat. The Bubble si 4Play, suportati cu stoicism de Grolsch, va cheama la descoperirea si descentralizarea buricului intr-un spatiu cosmic de pe o strada-nspre Hala Traian – Popa Nan nr. 82. Valul ignorantei privind sistemul Solardisco trebuie sa cada!

RODION (Ed Cianfanelli) vine de la unul dintre cele mai reputate label-uri germane, Gomma Records, din care mai fac parte artisti ca Who Made Who, The Phenomenal Handclap Band, Moullinex, Mustang, Golden Bug sau Diskokaine. Pe langa release-urile Gomma, italianul a produs recent si sub eticheta Eskimo, o alta casa de discuri titrata a Europei.
http://soundcloud.com/rodion_gomma
http://www.myspace.com/r0d10n
http://www.gomma.de/

Alaturi de amicul sau HUGO SANCHEZ (Ugo Malatacca), Rodion a inceput recent o colaborare cu label-ul Solardisco din Glasgow, prilej numai bun sa ne arate valentele lui house si deep disco. Cei doi italieni vin in premiera la Bucuresti pe 26 noiembrie si vor oferi, deghizati sub aka-ul Alien Alien, un live set frenetic, in acorduri de chitara, clape, synth-uri si voci, intr-un stil ce poate fi cu greu redus la italo disco, electro, indie sau house.
http://www.myspace.com/ugosanchez

MAELSTROM (Paul Gordon), fondator si proprietar al Solardisco Recordings, vine din Glasgow, Scotia. Face parte dintr-un grup de artisti britanici recunoscuti pentru inclinatiile lor spre classic, deep & nu disco. Pana sa-si infiinteze propria casa de discuri, Paul a produs pentru label-uri apreciate international precum Eskimo sau Mindless Boogie. Se declara influentat de artisti ca Giorgio Moroder, Patrick Cowley, Metro Area, Daniel Wang, Todd Terje.
http://soundcloud.com/maelstromdoesdisco
http://www.facebook.com/pages/Solardisco-Recordings/104816497659?v=wall

LOGAN (Logan Fisher), un londonez “ratacit” prin Bucuresti in ultimii 5 ani, fin cunoscator al nisei romanesti de muzica rara, vine ca o completare fireasca la trioul international din main act, cu atat mai mult cu cat este prieten vechi cu scotianul Maelstrom.
http://haulesbaules.com/

La numai 20 de ani, TAZU este in acelasi timp o promisiune si o confirmare, o aparitie proaspata de care scena de muzica electronica din Romania are, mai ales in ultima vreme, mare nevoie.
http://soundcloud.com/tazu

See you for the solar session!

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: